Takaisin tuotteisiin

Google Pixel 9 pehmeä suojakuori

12,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Google Pixel 9 pehmeä suojakuori
1/5

Suojaa Google Pixel 9 -puhelimesi mattapintaisella TPU-kotelollamme.
Kaikkien painikkeiden, porttien ja kaiuttimien tarkat leikkaukset takaavat täydellisen suojan ilman, että suosikkitoimintojesi käyttömahdollisuudet kärsivät.
Sen himmeä mattapintainen pinta parantaa pitoa ja kestää sormenjälkiä ja tahroja säilyttäen samalla siistin, tyylikkään ulkonäön....

  • Laadukkaasta termoplastisesta polyuretaanista (TPU) valmistettu puhelinsuojus tarjoaa joustavan mutta kestävän suojan, joka kestää jokapäiväistä kulutusta ja pitää laitteesi turvassa kolhuilta ja naarmuilta.
  • Kuoressa on himmeä mattapintainen viimeistely, joka parantaa pitoa ja vähentää liukastumista, mutta myös kestää sormenjälkiä ja tahroja ja säilyttää siistin ja tyylikkään ulkonäön koko käytön ajan.
  • Yksityiskohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota, ja kuoressa on tarkat leikkaukset kaikille painikkeille, portteihin ja kaiuttimille, mikä takaa täydellisen pääsyn suojauksesta tinkimättä.
  • Kuoressa on asiantuntevasti suunnitellut aukot kamera-alueen ympärillä estämässä tukkeutumista, mikä takaa selkeät otokset ja suojaa objektiivia naarmuilta ja iskuilta.
  • Tämä suojakuori ympäröi puhelimesi turvallisesti ja tarjoaa reunasta reunaan ulottuvan suojan, jossa on kohokohdat, jotka suojaavat näyttöä ja kameraa, kun se asetetaan tasaiselle alustalle, varmistaen täydellisen suojan kaikista näkökulmista.
Matière
Silicone

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille