Takaisin tuotteisiin

Google Pixel 9 / Pixel 9 Pro nahkatehosteinen suojakuori , jossa kantolenkki

11,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Google Pixel 9 / Pixel 9 Pro nahkatehosteinen suojakuori
, jossa kantolenkki
1/8

Tämä tyylikäs suojakuori Google Pixel 9 Pro / Pixel 9:lle tarjoaa vankan ja joustavan suojan.
Siinä on käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten korttipidike, jalusta-toiminto ja magneettisuljenta, jotka pitävät puhelimesi turvassa.

  • Kiinteästä värillisestä PU-nahasta ja TPU:sta valmistettu suojakuori tarjoaa kestävän ja joustavan rakenteen, joka suojaa erinomaisesti naarmuilta, putoamisilta ja jokapäiväiseltä kulumiselta.
  • Sisältää 3 korttipaikkaa ja sivutaskun, joissa voit kätevästi säilyttää tärkeät kortit ja käteisvarat yhdessä paikassa, täydellisesti liikkeellä oloa varten.
  • Muunnettavissa helposti jalustaksi, joka tarjoaa säädettävät katselukulmat, jotta voit käyttää sitä hands-free katsellessasi videoita, soittaessasi videopuheluita tai surffatessasi verkossa.
  • Varustettu turvallisella magneettilukolla, joka pitää puhelimesi ja arvoesineesi turvassa ja varmistaa, että ne pysyvät paikoillaan ja ovat helposti saatavilla tarvittaessa.
  • Tämä suojakuori on suunniteltu iskunkestävällä tekniikalla, ja se tarjoaa erinomaisen suojan putoamisia, kolhuja ja muita iskuja vastaan ja suojaa puhelintasi vaurioilta.
  • Mukana irrotettava rannehihna kätevää kuljettamista varten, jolloin voit pitää puhelimen turvallisesti vierelläsi liikkeellä ollessasi.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille