Takaisin tuotteisiin

iPhone 16 Plus silikoni kantohihna suojakuori

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPhone 16 Plus silikoni kantohihna
 suojakuori
1/5

Tutustu vetoketjukoteloon iPhone 16 Plus -puhelimelle.
Tämä suojakuori tarjoaa erinomaisen suojan ja optimaalisen käyttömukavuuden, ja se on ihanteellinen lisävaruste puhelimeesi.
Siinä on tarkat leikkaukset, joiden ansiosta kaikkiin painikkeisiin ja portteihin pääsee helposti käsiksi, sekä vahvistettu suojaus kameran ja näytön ympärillä.

  • Kestävä TPU-materiaali: Tämä suojakuori suojaa erinomaisesti naarmuilta, putoamisilta ja iskuilta ja pitää puhelimesi turvassa jokapäiväiseltä kulutukselta.
  • Pehmeä kuituvuori: Kuoren sisäpuoli on vuorattu pehmeällä kuidulla, joka tarjoaa puhelimellesi mukavan ja naarmuuntumattoman pinnan, joka takaa, että se pysyy täydellisessä kunnossa.
  • Tarkat leikkaukset: Tarkat leikkaukset mahdollistavat helpon pääsyn kaikkiin painikkeisiin, portteihin ja kameroihin, ja kuori takaa täyden toimivuuden ilman, että sitä tarvitsee irrottaa.
  • Vahvistettu suojaus: Kuoressa on korotetut reunukset kameran ja näytön ympärillä, mikä tarjoaa lisäsuojaa naarmuilta ja suoralta kosketukselta pintojen kanssa.
  • Käytännöllinen portti: Mukana on irrotettava kantolenkki (taitettu pituus: 70cm), jonka avulla voit kuljettaa puhelinta käyttämättä käsiäsi ja pitää sen helposti saatavilla.
Matière
Silicone

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille