Takaisin tuotteisiin
Pikatoimitus

Panssarilasi näytönsuoja Sony Xperia 1 VI:lle

14,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Panssarilasi
 näytönsuoja Sony Xperia 1 VI:lle
1/6

Suojaa Sony Xperia 1 VI -puhelimesi HD-karkaistulla lasisuojalla.
Se tarjoaa vaikuttavan kirkkauden ja vertaansa vailla olevan kestävyyden, mikä takaa teräväpiirtokatselukokemuksen.
Se on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suojaa, vähentämään sormenjälkien näkyvyyttä ja vastustamaan naarmuja ja iskuja.

  • Tämä näytönsuoja on valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista, joka takaa sekä kestävyyden että selkeyden. Sen valonläpäisykyky on vaikuttavan korkea, joten näyttö pysyy kristallinkirkkaana ja tarjoaa teräväpiirtokokemuksen.
  • Näytönsuoja on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suojaa, suojaamaan näyttöä räjähdyksiltä ja vähentämään sormenjälkien näkyvyyttä, jolloin käyttöliittymäsi pysyy puhtaana ja selkeänä.
  • Superohuesta profiilistaan huolimatta tämä suojain ei tingi lujuudesta. Se on suunniteltu saavuttamaan jopa 9H:n kovuus, joten se kestää naarmuja ja iskuja.
  • Suojan reunoissa on 2,5D-joustomuotoilu, joka lisää esteettisyyttä, mutta tekee siitä myös pehmeän tuntuisen ja turvallisen käyttää, mikä vähentää sormien viiltovaaraa.
  • Tarkkuusleikkaus takaa täydellisen pidon älypuhelimeesi. Tämä huolellinen muotoilu tarkoittaa, että se mukautuu täydellisesti laitteeseesi ja tarjoaa täydellisen suojan häiritsemättä sen toiminnallisuutta tai estetiikkaa.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille