Suojakalvot iPad Pro 11 tuuman (2020) -puhelimelle


5 Tuotteet

Dealy : erittäin kestävät ja kohtuuhintaisja näytönsuojat 11 tuuman iPad Prolle (2020)

Valitsemme erittäin ohuja , erittäin kestävät kalvot ja karkaistun lasin. Ne sopivat täydellisesti suojaamaan kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä poistja taessa. Valitsemme kovimmat tuotteja . Parhaiden valmistajien suunnittelemat ja alennja tuun hintaan tarjotut. Tutustu ainutlaatuiseen valikoimaamme.

Huippuluokan näytönsuojat edulliseen hintaan iPadiin

Kalvomme ovat erittäin ohuita. Panssarilasi mme on räjähdyssuojattu ja UV-kestävä. Voit siis käyttää tablja tiasi ilman huolta kolhuista, naarmuista, sormenjäljistä tai pölystä. iPad Pro 11" (2020) / näyttö (A2068 ja A2230) pysyy uudenveroisena pitkään. Kaikki tuotteemme on suunniteltu siten, ja tä ne eivät vaikuta näytön herkkyyteen. Vuorovaikutteisuus ei vaarannu lainkaan, ja voit käyttää tablja tia kuin suorassa koskja uksessa. Hyödynnä edullisja hintamme ja käytä iPadia haluamallasi tavalla, missä tahansa ja milloin tahansa.

Dealy : suojakuori kaspalvelusi

Dealy on iPad Pro 11 tuuman (2020) suojakuori kaspalvelusi. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse. Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja seuraamme tilauksiasi.