Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy S24 FE magneettinen suojakuori Aimo Series DUX DUCIS DUX DUCIS

15,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE magneettinen suojakuori
 Aimo Series DUX DUCIS DUX DUCIS
1/11

Anna Samsung Galaxy S24 FE -puhelimellesi laadukas suoja magneettikotelolla DUX DUCIS Aimo.
REACH-ympäristösertifioinnin ja pudotuskestävyystestin ansiosta tässä kotelossa yhdistyvät toiminnallisuus ja estetiikka.

  • REACH on eurooppalainen asetus, jonka tarkoituksena on varmistaa ihmisten terveyden ja ympäristön korkeatasoinen suojelu kemikaalien käytöltä;
  • PC+TPU-materiaali: Suojakuori on valmistettu PC- ja TPU-materiaalien yhdistelmästä, joka tarjoaa vankan suojan säilyttäen samalla kevyen profiilin.
  • Ohut ja kevyt: Tämä suojakuori on suunniteltu ohueksi ja kevyeksi, joten sitä on helppo pitää kädessä ja se näyttää hyvältä. Se lisää laitteeseen vain vähän tilaa ja tarjoaa samalla parhaan mahdollisen suojan.
  • Super Comfort Grip: Suojakuori tarjoaa erittäin mukavan otteen ohuella, tyylikkäällä muotoilulla, joka tuntuu hyvältä sormien ympärillä. Hydrofobiset ja sormenjälkiä estävät ominaisuudet pitävät puhelimesi puhtaana ja uutena.
  • Luotettava objektiivin suojaus: Kotelossa on luotettava objektiivin suojaus tarkoilla leikkauksilla, jotka estävät naarmuja ja pitävät kameran turvassa.
  • Yhteensopiva näytönsuojien kanssa: Suojakuori on suunniteltu yhteensopivaksi näytönsuojien kanssa, ja se on 0,8 mm korkeampi kuin näyttö, mikä estää naarmuja ja tarjoaa lisäsuojaa.
  • Pudotus- ja iskusuojaus: Tämä suojakuori suojaa puhelinta putoamisilta ja iskuilta ja tarjoaa samalla lisäsuojaa.
  • Yhteensopiva MagSafe: Integroidun magneettirenkaan ansiosta se on yhteensopiva MagSafe-laturin, magneettisen virtalähteen, magneettisen autotelineen jne. kanssa (ei sisälly).

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille