Takaisin tuotteisiin

Kansi Motorola Razr 50 5G Crystal Suojakuori II Pro IMAK

16,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Kansi Motorola Razr 50 5G Crystal Suojakuori
 II Pro IMAK
1/9

IMAK Crystal Suojakuori II Pro Motorola Razr 50 5G:lle tarjoaa täydellisen suojan kirkkaalla, kulutusta kestävällä pinnoitteella.
Siinä on iskunkestävä muotoilu, teräväpiirtoinen selkeys, suuri läpinäkyvyys ja kestävyys sekä täydellinen suojaus laitteen kaikissa kulmissa.

  • Pinnoitettu pinta - Kirkas ja kulutusta kestävä: Pinnoitettu pinta takaa, että tuote pysyy puhtaana ja kirkkaana, kestää kulutusta ja estää kellastumista ajan myötä, mikä takaa jatkuvasti moitteettoman ulkonäön.
  • Ympäröivä suojaus - Anti-shock design: Laitteesi jokainen kulma on suojattu anti-shock-suojallamme, joka tarjoaa mukavan tuntuman ja täydellisen suojan iskuja vastaan.
  • Teräväpiirtoinen selkeys: Koe äärimmäinen selkeys kristallinkirkkaalla muotoilulla, joka palauttaa laitteesi todellisen ulkonäön ja tarjoaa samalla teräväpiirtosuojan.
  • Korkea läpinäkyvyys ja kestävyys: Laadukkaista PC-materiaaleista valmistettu läpinäkyvä kovakuori palauttaa laitteesi luonnollisen laadun ja tarjoaa ohuen, joustavan suojan, joka kestää murtumia ja muodonmuutoksia.
  • Täydellinen suojaus: Sekä etu- että takasuojaan suunnitellussa kuoressa on koholla olevat reunukset näytön ja kameran päällä, jotka estävät hankautumisen ja takaavat, että laitteesi pysyy suojattuna kaikista kulmista.
Matière
Silicone
Type
Transparent

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille