Takaisin tuotteisiin

iPhone 16 Pro Max Suojakuori näytönsuojalla WANLONFENG

18,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPhone 16 Pro Max Suojakuori
 näytönsuojalla WANLONFENG
1/8

Anna puhelimellesi kaksinkertainen suojaus tällä 2-in-1-suojakuorella , jossa yhdistyvät panssarilasi ja mattamusta TPU-kuori.
Siinä on suuri reikä linssille, mikä takaa, että puhelimen kamera pysyy kirkkaana ja täysin toimivana.

  • Tässä 2-in-1-puhelimen suojakuoressa yhdistyvät panssarilasi ja mattamusta TPU-kuori, ja se tarjoaa täydellisen suojan sekä näytölle että laitteen rungolle.
  • Kuoressa on suuri reikä linssille, joka varmistaa, että puhelimen kamera pysyy esteettömänä ja täysin toimintakykyisenä, jolloin voit ottaa selkeitä ja laadukkaita valokuvia ja videoita irrottamatta kuorta.
  • Mattapintainen musta TPU-materiaali lisää puhelimen tyylikkään ja modernin ulkonäön lisäksi myös mukavan ja turvallisen otteen, mikä vähentää vahingossa tapahtuvien putoamisten mahdollisuutta.
  • Mukana toimitettu panssarilasi oleva näytönsuoja tarjoaa teräväpiirtoisen kirkkauden ja kosketusherkkyyden ja suojaa samalla puhelimen näyttöä naarmuilta, iskuilta ja jokapäiväiseltä kulumiselta.
  • Panssarilasi ja TPU-kuori on suunniteltu naarmuuntumisen ja iskujen kestäviksi, mikä tarjoaa pitkäaikaisen suojan ja pitää laitteesi koskemattomassa kunnossa.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille