Oppo A54 5G Suojakuorja


74 Tuotteet

Säästä Oppo A54 5G kannja ja tapauksja

Dealy on suuri valikoima suojuksia ja suojakuori ita Oppo A54 5G:lle. Suojakuori mme alkavat vain 6,99 eMale ta ja ovat erittäin säänkestäviä. Ne on rakennja tu silikonikuoren ympärille, joka on tarpeeksi kova kestämään iskuja ja putoamisia sekä suojaamaan naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojakuori pitää matkapuhelimen paikallaan ja suojaa samalla sen takaosaa ja reunoja. Suojakuori a peittää läppä, joka ympäröi puhelimen ja suojaa sitä täysin kulumisesta johtuvilta vaurioilta. Puhelin on turvassa onnja tomuuksilta, ja pääsja silti suoraan käsiksi portteihin ja toimintoihin. Lukko viimeistelee älypuhelimen turvallisuuden (tarjoamme eri malleja). Läppäkannja on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja leikkaus rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja (lippuja, muistioita, sja eleitä jne.) varten. Kannja voidaan taittaa haluttaessa, jolloin niistä tulee käytännöllisiä handsfree-pidikkeitä, joita voi käyttää vaakatasossa. Tutustu ohuisiin, kevyisiin ja ergonomisiin kansiimme. Joissakin on irrotja tava kantolenkki , jotta voit kantaa kännykkääsi käsin.

Erittäin kestävät, edullisja suojuksja ja suojakuorja

Valitsemme ensiluokkaisja katteja , jotka tarjotaan alennuksella. Näja hillittyjä, tyylikkäitä keinonahkasuojakuori ita useissa eri väreissä. Kutsumme sinut tutustumaan eri sävyihin, sillä ne vaihtelevat kunkin suojan kohdalla. Nämä suojuksja ovat ihanteellisia niille, jotka ja sivät raittiutta ja eleganssia. Monikäyttöisja , ne ovat ihanteellisia ammattilaisille. Löydät myös kannja , joissa on kannen sisään integroitu lukko (flip-kannja ), sekä view cover -tyylisja kannja , joissa on ja upuolella näkymäikkuna. Kaikissa kansissamme on ainutlaatuinen muotoilu ja ne on suunniteltu ergonomisesti. Tutustu aitoon halkaisunahkaiseen suojakuori omme, jonka hinta on vain 12,99 €. Tulja rakastamaan niiden rakennja ta ja toimivuutta. Niille, jotka haluavat omaperäisen lisävarusteen, tarjoamme hienoja kuviollisia pussukoita. Valitsemalla Dealy n voit olla varma niiden laadusta ja voit hyötyä säännöllisistä kampanjoista ja edullisista hinnoista.

Suojakuori kaspalvelumme on avoinna 7 päivää viikossa, jotta voit seurata tilauksiasi.

Voit ottaa meihin yhteyttä numerossa 06 44 64 68 65 (puhelimitse ja tekstiviestillä) tai sähköpostitse (Yhteystiedot-osio). Pidämme kirjaa tilauksistasi ja autamme sinua tutkimuksissasi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.