Xiaomi Redmi Note 11 Pro näytönsuojat


3 Tuotteet

Xiaomi Redmi Note 11 Pro näytön ja kameran suojakalvot edullisesti Dealy ssa.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytön ja takakameran suojakalvoja Xiaomi Redmi Note 11 Pro:lle alennja tuun hintaan. Säästä rahaa ja hyödynnä alennuksemme. Matkapuhelimesi näyttö ja kamera tarvitsevat räätälöityä suojaa, joka takaa tehokkaan turvallisuuden ja mahdollistaa samalla optimaalisen käytön. Valitsemme tuotteja , jotka erottuvat ohuutensa ja säänkestävyytensä ansiosta. Älypuhelimen näyttö ja linssit ovat turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Kalvot ovat kuin erittäin läpinäkyvä toinen iho näytön ja valokuvamoduulin lasin päällä. Ne ovat HD-luokan ja erittäin kirkkaita. Ne estävät lasin särkymisen iskun tai putoamisen yhteydessä.

Takakameran suojalinssi

Löydät Xiaomi Redmi Note 11 Pro -puhelimesi kameraan erittäin ohuen ja erittäin vahvan karkaistun lasin suojalinssin. Helppo asentaa, se estää naarmujen riskin ja on erittäin kestävä iskujen sattuessa. Voit ottaa valokuvia ja videoita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa murehtimatta rikkoutumisriskistä tai vahingollisista naarmuista. Nauti vierailustasi.

Dealy : tehokas suojakuori kaspalvelu

Suojakuori kaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään ja sinnöissäsi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Voimme halutessasi seurata tilauksiasi. Löydät sähköpostiosoitteemme verkkosivujemme "Ota yhteyttä" -osiosta. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista tuotteistamme ja kampanjoistamme.