ZTE Axon 30 Ultra 5G -suojakuorja


Dealy : poikkeuksellinen tarjous halpoja tapauksia ZTE Axon 30 Ultra 5G: lle

Säästä rahaa Dealy n eksklusiivisilla ja halvoilla suojakuori illa ZTE Axon 30 Ultra 5G:lle. Ne alkavat vain 4,99 eMale ta! Olemme valinneja valikoiman laadukkaita silikoni- ja muovisuojakuori ita. Osa on valmistja tu hybridimateriaaleista, joissa on lasi- tai muovinen takapuoli ja silikonireunuksja . Kaikki suojakuorja voi asentaa silmänräpäyksessä. Ne myötäilevät puhelimen ääriviivoja ja linjoja kuin toinen iho. Ne jättävät suoran pääsyn älypuhelimen portteihin ja toimintoihin. Laite on mukava ja turvallinen pitää kädessä, joten sitä ei voi pudottaa. Puhelimen takaosa ja reunuksja on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojuksemme ovat huippulaatua ja tulevat markkinoiden edullisimpaan hintaan. Tutustu valikoimaamme ja hemmottele itseäsi.

Kuorja alkaen vain 4,99 €.

Kaikki rungot myydään lyömättömään hintaan. Hyödynnä supertarjouksemme ja edullisja hintamme varustautuaksesi haluamallasi tavalla. Tarjoamme esimerkiksi läpinäkyviä silikoni- tai muovikuoria, jotka säilyttävät puhelimen alkuperäisen muotoilun. Meillä on joitakin jäykästä tai joustavasta yksivärisestä silikonista. Näitä suojia on saatavilla useissa eri väreissä, joten voit löytää itsellesi parhaiten sopivan. Löydät hiilikuituisia ja harjattuja hiilikuitusuojakuori ita, jotka tuntuvat hyvältä kädessä ja ovat erittäin mukavia pitää. Ne erottuvat edukseen tyylikkyytensä, hienostuneisuutensa ja säänkestävyytensä ansiosta. Löydät "Ultra Erityiskestävä e"- ja "Survivor"-rungot, jotka tarjoavat kaksinkertaisen suojan sääolosuhteita vastaan (ulompi muovikerros ja sisempi silikonikerros). Löydät myös rungot, joiden muotoilu antaa kännykkääsi henkilökohtaisen koskja uksen ja jotka ovat yhtä kestäviä. Tarjoamme myös yrityssuojakuori ita, joissa on handsfree-rengas ja korttipidike. Ne ovat täydellisiä niille, jotka haluavat monikäyttöistä suojaa. Uusia irrotja tavalla tuella varustja tuja suojakuori ita voi nyt käyttää vaaka- ja vaakatasossa. Voit siis tarkistaa viestisi ja katsella videoita tai elokuvia optimaalisissa olosuhteissa ja täysin turvallisesti. Suosittelemme, ja tä asennat kalvon tai karkaistun lasin näytön ja takakameran päälle Axon 30 Ultra 5G:n optimaalisen ja täydellisen suojan saamiseksi.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissänne ja olemme sosiaalisissa verkostoissa.

Älä epäröi soittaa tai lähja tää meille tekstiviestiä numeroon 06 44 64 64 68 65. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian (sähköpostiosoitteemme löydät kohdasta "Ota yhteyttä"). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Tutustu blogiimme, jossa on todella mielenkiintoisia artikkeleita.