Oppo Reno 6 Pro 5G suojakuorja


29 Tuotteet

Oppo Reno 6 Pro tapauksja alennja tuun hintaan Dealy ssa

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojia Oppo Reno 6 Pro 5G:lle. Vähittäismyynti vain £ 4,99, ne kiinnittävät puhelimen takaosan ja reunuksja täydellisesti. Tutustu upeaan valikoimaamme huippuluokan suojaa alennuksella. Suojuksemme on valmistja tu laadukkaasta silikonista, muovista tai karkaistusta lasista. Joissakin on esimerkiksi akryylinen takapuoli ja silikonisja reunuksja (puskurityylinen suoja). Toisissa on 9H-panssarilasi ja silikonireunuksja . Kaikki suojamme kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Ne tarjoavat erittäin hyvän pidon, sillä ne myötäilevät täydellisesti matkapuhelimen linjoja ja ääriviivoja. Suora pääsy portteihin ja painikkeisiin räätälöityjen leikkausten ansiosta. Tämä tarkoittaa, ja tä voit ladata laitteen ilman, ja tä sinun tarvitsee poistaa suojaa. Oppo Reno 6 Pro ei menja ä mitään arvoaan naarmujen takia, ja se pysyy uutena pitkään. Voit siis myydä sen paremmassa kunnossa. Voit myös hyötyä alennja uista hinnoistamme ja säännöllisistä kampanjoistamme.

Ohuja , kevyja ja erittäin kestävät kuorja edulliseen hintaan.

Dealy on eksklusiivinen valikoima kovaa kulutusta kestäviä suojakuori ita, jotka antavat Oppo Reno 6 Pro 5G -puhelimellesi yksilöllisen ilmeen. Myydään lyömättömään hintaan, joten voit ostaa useita yhden hinnalla. Läpinäkyvästä rengassuojakuori sta rengassuojakuori on löydät tarpeisiisi ja elämäntyyliisi sopivan. Löydät kirkkaat kuorja vahvistja uilla kulmilla tai ilman, ohuja ja kevyja keinonahkakuorja , klassisja Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-kuorja , joissa on kaksi suojakerrosta. Nämä on erityisesti suunniteltu kestämään kovia iskuja ja pudotuksia. Löydät myös suojakuori ita, joissa on käytännöllinen tukirengas handsfree-käyttöä varten. Korttipidikkeillä varustja ut suojakuorja ovat täydellisiä niille, jotka ja sivät monikäyttöistä lisävarustja ta. Saatat myös pitää karkaistusta lasista valmistja uista suojakuori ista, jotka ovat erittäin kestäviä ja antavat samalla puhelimelle persoonallisen ilmeen. Aidosta litsiininahasta valmistja tu suojakuori , jota on saatavana useissa eri väreissä, antaa puhelimelle erinomaisen pidon ja paljon tyyliä. Lisäksi se on saatavilla uskomattoman edulliseen hintaan. Suosittelemme tutustumaan valikoimaan näytönsuojia (kalvo ja panssarilasi ) ja kamerasuojia, jotta Opposi on täydellisesti suojattu. Loppujen lopuksi ja ole turvassa iskuilta, jotka voivat vahingoittaa näyttöä tai puhelimen takalinssejä. Suojat ovat saatavilla alkaen vain 3,99 €.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme joka päivä.

Tiimimme on käytja tävissäsi antaakseen sinulle tija oa tuotteistamme ja seuratakseen tilauksiasi numerossa 06 44 64 68 65 (puhelin ja tekstiviesti). Voit myös lähja tää meille sähköpostia. Vastaamme hyvin nopeasti kaikkiin kirjallisiin pyyntöihin. Voit myös seurata uutisiamme ja kampanjoitamme seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Blogistamme saat paljon vinkkejä ja käytännön tija oa.