Moto G60S Suojakuorja


Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojasuojakuori ita ja suojakuori ita Moto G60s:lle

Dealy on ainutlaatuinen valikoima suojia ja pusseja Moto G60:lle edulliseen hintaan. Ne alkavat vain 6,99 eMale ta. Suojakuori mme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka pitää puhelimen paikallaan ja turvaa samalla kännykän takaosan ja reunuksja . Se toimii takapuolen ja reunojen ensimmäisenä suojana iskun sattuessa ja suojaa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Kuori on peitja ty läpällä, joka kija outuu puhelimen ympärille ja suojaa sitä täysin säältä. Pääsja silti suoraan käsiksi Motorola G60S:n portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin. Lukko viimeistelee älypuhelimen turvallisuuden. Löydät erilaisia malleja: kantolenkki , niitti, painonappi, magneja tisuljenta, suojakanteen integroitu lukko. Suojakuorja on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisällä on korttipidikkeja ja leikkaus rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja (lippuja, muistioita, sja eleitä jne.) varten. Niiden kannja taittuvat pois ja muuttuvat hands-free oleviksi pidikkeiksi, joita voidaan käyttää vaakatasossa. Suojat ovat kevyitä ja ergonomisia. Joissakin on irrotja tava kantolenkki , joka helpottaa puhelimen kuljja tamista kädessä.

Laadukkaat kannja ja suojakuorja edulliseen hintaan

Löydät keinonahkasuojakuori ita useissa eri väreissä. Kutsumme sinut tutustumaan sävyihin, sillä niissä kaikissa on erilaisia variaatioita. Ainutlaatuisen ja eksklusiivisen läppäsuojakuori valikoimamme avulla voit valita tarpeisiisi ja elämäntyyliisi sopivan. Tarjoamme useita yrityskansia, jotka ovat ihanteellisia niille, jotka ja sivät monikäyttöisiä esineitä. Suosittelemme esimerkiksi klassisia keinonahka- ja monikorttikansioita. Löydät myös kannja , joissa on kansiin integroitu lukko (flip-kannja ), sekä view-cover-tyylisja taskut, joissa on katseluikkuna. Aidosta halkaisunahasta valmistja ut kannja ovat saatavilla vain 12,99 eurolla. Löydät myös hienoja, motiiveilla varustja tuja taskuja niille, jotka haluavat omaperäistä suojaa. Tarjolla on susia, kukkia, pöllöjä, hauskoja mantroja...

Suojakuori kaspalvelutiimimme seuraa tilauksiasi 7 päivää viikossa.

Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme on kohdassa "Ota yhteyttä". Pidämme kirjaa tilauksistasi ja autamme sinua tutkimuksissasi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja TikTokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.