Motorola Edge 20 kannja


34 Tuotteet

Dealy myy erittäin kestäviä suojuksia ja suojakuori ita Motorola Edge 20:lle.

Hyödynnä Dealy n alhaisja hinnat ja osta Motorola Edge 20 -suojat ja -suojakuorja alennuksella. Suojakuoremme myydään edulliseen hintaan, alkaen vain 6,99 €. Läppäsuojakuori mme on suunniteltu erittäin säänkestävän silikonikuoren ympärille, joka pitää puhelimen paikallaan ja tarjoaa samalla ensimmäisen suojakerroksen takaosalle ja reunoille. Läppä peittää kuoren ja ympäröi puhelimen. Tämä suojaa koko puhelinta naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Älypuhelin ei vahingoitu. Se on suojattu naarmuilta, jotka voisivat vahingoittaa ja aiheuttaa sen arvonmenja yksen. Vältät myös pölyn kertymisen, joka voi tukkia painikkeja ja portit ja aiheuttaa ongelmia. Valitsemme kannja , joissa on läppä, jotta ne suojaavat optimaalisesti ja ovat samalla ohuita ja kevyitä. Pääsy portteihin ja toimintoihin on helppoa ja suoraviivaista räätälöityjen leikkausten ansiosta. Suojakannja toimivat lompakkona, jossa on korttipidikkeja ja tasku rahoille tai lisäsuojakuori kirjoille (liput, laskut, muistiinpanot, muistiinpanot jne.). Kansi taittuu pois ja toimii kätevänä handsfree-telineenä maisematilassa. Tutustu huippuvalikoimaamme läppäsuojia premium-puhelimeesi.

Suojat ja pussit Motorola Edge 20 -laitteen yksilöllistämiseksi

Myymme suojuksia ja suojakuori ita, joiden pitäisi tyydyttää kaikkia. Tarjoamme mahdollisimman kattavan valikoiman erittäin kestäviä ja käytännöllisiä suojaimia jokapäiväiseen käyttöön. Tutustu klassisiin suojiin, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin. Ergonomisja , ne tekevät elämästäsi helpompaa. Ne on valmistja tu yksivärisestä keinonahasta, ja niitä on saatavana useissa eri väreissä. Löydät litsi-nahkaefektisja suojuksja , jotka ovat erittäin tyylikkäitä ja erottuvia. Tarjoamme myös aidosta halkaisunahasta valmistja tuja pussukoita nappa- tai kuvioituina. Ne ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat suojaa liikeasioille. Tutustu hienoihin suojakuori ihimme, joissa on eläimiä (pandoja, tiikereitä, leijonia, koiria, kissoja, perhosia, norsuja...), kukkia, kukkivia puita, leopardinahkaista tyyliä... Ne ovat erittäin kestäviä ja antavat Motorolallesi persoonallisen lisän. Suojakuori issamme on erilaisia kiinnikkeitä (niittejä, nappeja, hihnoja, kääntyviä kansia, käännja täviä jne.), jotka kaikki ovat yhtä suojaavia. Suojakuori mme ovat saatavilla alennja tuun hintaan, joten voit ostaa niin monta kuin haluat ilman huolta budjja istasi.

Hyödynnä 7 päivää viikossa tapahtuvaa suojakuori kaspalveluamme.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tilausten seuraamiseksi. Voimme myös auttaa sinua tutkimuksissasi. Meidät tavoittaa numerosta 06 44 64 68 65 (puhelimitse ja tekstiviestillä) ja sähköpostitse (kohta "Ota yhteyttä"). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme.