Poco X3 NFC-suojakuorja


57 Tuotteet

Dealy tarjoaa suuren valikoiman edullisia premium-suojakuori ita Poco X3 NFC -puhelimelle.

Osta Poco X3 NFC -kuorja edullisesti Dealy lta ja hyödynnä alennuksemme ja supertarjouksemme. Kuoremme alkavat vain 4,99 eMale ta. Ne on suunniteltu yksinomaan puhelinta varten ja ne on helppo asentaa. Ne mukautuvat täydellisesti puhelimen ääriviivoihin ja linjoihin, jotta niistä tulee kuin toinen iho. Porttien ja painikkeiden leikkauksja on tehty mittojen mukaan, jotta niihin pääsee suoraan käsiksi ja lataaminen on aina helpompaa. Myymme suojakuori ita, jotka ovat erittäin tehokkaita iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Kannja tavan tija okoneen takaosa ja reunuksja ovat immuuneja huonolle säälle ja onnja tomuuksille. Sen lisäksi, ja tä ne ovat ohuita ja kestäviä, ne antavat puhelimellesi henkilökohtaisen koskja uksen.

Erittäin kestävät ja tyylikkäät kuorja

Dealy lta löydät markkinoiden parhaat suojakuorja ja ainutlaatuisen valikoiman suojasuojakuori ita, joilla voit antaa Poco X3 Pro -puhelimellesi erityisen koskja uksen. Myydään edullisimpaan hintaan, joten olja täysin tyytyväinen. Tarjoamme silikonista tai läpinäkyvästä muovista valmistja tuja suojasuojakuori ita, joissa on tai ei ole vahvistja tuja kulmia, jotta puhelimesi muotoilu säilyy. Löydät myös yksiväristä silikonia, joka sopii niille, jotka haluavat yksinkertaisen, liukumattoman suojan. Löydät myös erittäin tyylikkäitä hiilikuitukansia, harjatyylisiä kansia tai litsipintaisia tekonahkakansia, jotka tarjoavat erinomaisen pidon. "Ultra Erityiskestävä " ja "Survivor" -kuorja ovat täydellisiä niille, jotka haluavat kuorja , jotka kestävät kovan putoamisen. Niissä on silikonista ja muovista valmistja tu kaksoissuoja, joka suojaa puhelimen takaosan ja reunuksja optimaalisesti. Kaikki suojauksemme estävät sisäisen rikkoutumisen ja ulkoisja vauriot. Kun valitsja Dealy n, voit olla varma, ja tä saat edullisja hinnat ja laadukkaat tuotteja . Nauti vierailustasi!

Seuraa meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa ja ota meihin helposti yhteyttä.

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65 ja seurata tilauksiasi ja saada lisätija oja tuotteistamme. Voit myös lähja tää meille sähköpostia "Ota yhteyttä" -osion kautta. Kutsumme sinut seuraamaan meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.