Huawei MatePad uudja tapauksja


20 Tuotteet

Dealy varmistaa Huawei MatePad Newin markkinoiden halvimpaan hintaan

Hyödy säästöistä Huawei MatePad 10.4'' suojissa, suojakuori issa ja älysuojakuori issa Dealy lta. Säästät kaikista premium- ja yksinoikeussuojista. Tutustu räätälöityihin suojakuori ihimme, jotka sopivat tablja tisi ääriviivoihin ja linjoihin. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai hybridistä. Ne suojaavat täydellisesti tablja in takaosaa ja reunoja iskun sattuessa, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne jättävät helpon pääsyn tablja in portteihin ja toimintoihin, jotta voit esimerkiksi ladata sen suoraan. Tarjoamme suojia ja suojakuori ita, jotka on suunniteltu silikonikuoren ympärille. Huawei MatePad New Edition -tablja ti hyötyy ensimmäisestä erittäin säänkestävästä suojakerroksesta, ja läppä toimii toisena suojakerroksena. Läppäsuojakuori issa on sisäisja korttipidikkeja , ja kannja taittuvat pois erittäin käytännöllisiksi handsfree-pidikkeiksi. Ne mahdollistavat useita katselukulmia maisematilassa, joten voit käyttää tablja tia tarpeidesi mukaan. Voit tutustua myös valikoimaamme kolminkertaisesti taittuvia älysuojakuori ita, jotka ovat myös erittäin kestäviä ja joita voi käyttää handsfree-pidikkeinä. Niissä on automaattinen herätys- ja lepotoiminto, joka kytkee tablja in päälle ja pois päältä automaattisesti sitä käyttäessäsi. Tutustu erilaisiin malleihimme, jotka antavat sinulle täyden tyydytyksen.

Tarpeisiisi räätälöity suoja

Meillä on erittäin vahvoja muovi- ja silikonisuojakuori ita, jotka kestävät hyvin iskuja ja naarmuja. Joissakin suojakuori issa on integroitu handsfree-tuki, olkakantolenkki ja käsikantolenkki . Meillä on myös hienoja suojakuori ita lapsille. Ne on valmistja tu EVA-vaahdosta ja ovat ympäristöystävällisiä. Suosittelemme, ja tä täydennät tablja tisi turvallisuuden asentamalla näyttöön panssarilasi . Voit myös tutustua valikoimiimme suojia, joiden avulla voit nauttia tablja istasi täysin turvallisesti. Löydät joitakin, jotka ovat ihanteellisia ammattikäyttöön (toimistossa, ravintoloissa, kaupoissa jne.) ja toisia, jotka on koristeltu omaperäisillä kuvioilla. Nämä suojuksja ovat ihanteellisia, jos haluat erilaista suojaa. Tarjoamme myös älykkäitä suojakuori ita, joissa on kuvioita, ja muita, jotka ovat klassisia, yksivärisestä keinonahasta. Kutsumme sinut tutustumaan malleihin ja niiden variaatioihin. Joissakin on lokero kynälle. Nauti vierailustasi!

Minun runkoni: nopea suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot

Voit ottaa meihin yhteyttä numeroon 06 44 64 68 65 puhelimitse tai tekstiviestillä. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Pidämme kirjaa tilauksistasi ja autamme sinua löytämään ja simäsi tuotteja . Äläkä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.