iPhone 13 Mini -näytönsuojat


4 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytönsuojia iPhone 13 Mini lyömättömiin hintoihin

Dealy lta löydät hyviä tarjouksia ja säästöjä kaikista iPhone 13 Mini -näytönsuojista. Teemme erittäin tarkan valinnan tarjoamistamme kalvoista ja karkaistusta lasista. Huomaat, ja tä niitä ei ole paljon, mutta teemme tämän tarkoituksella. Löydät vain ensiluokkaisia tuotteita, joiden laatu ja kestävyys ovat huippuluokkaa. Suojalasit on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne peittävät näytön koko pinnan ja ovat kuin erittäin läpinäkyvä toinen iho. Aivan kuin iPhonesi lasi ei olisi turvassa. Panssarilasi on 9H-kestävää, räjähdyssuojattua ja UV-kestävää. Suojakalvot on suunniteltu niin, ja teivät ne häiritse interaktiivisuutta ja koskja usaluja ta. Se säilyy yhtä herkkänä kuin se oli alun perin. Vältät myös naarmut, jotka voivat olla erittäin epämiellyttäviä luja tavuuden kannalta ja jotka devalvoivat matkapuhelinta. Vältät myös tahrat, jotka voivat tehdä siitä liukkaamman kädessä.

Tutustu iPhone 13 Mini -puhelimen valokuvamoduulin suojaukseen.

Dealy on myös poikkeuksellinen suoja iPhone 13 Mini -puhelimen kameralle. Se on valmistja tu erittäin kestävästä karkaistusta lasista (9H). Se on helppo asentaa. Vältät rikkoutumisen, naarmujen, jälkien ja pölyn kerääntymisen riskin objektiivien ympärille. Linssit pysyvät puhtaina ja antavat uskomattomia kuvia.

Dealy lla on myös suojakuori kaspalvelutiimi, joka on paikalla joka päivä.

Dealy n suojakuori kaspalvelu vastaa kaikkiin tuotteitamme ja tilausten seurantaa koskeviin kysymyksiin. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista tuotteistamme ja kampanjoistamme. Nauti vierailustasi!