iPhone 13 -suojakuorja


176 Tuotteet

Dealy tarjoaa poikkeuksellisen valikoiman edullisia suojakuori ita iPhone 13 -puhelimelle.

Säästä rahaa ja hyödynnä Dealy n alennushinnat iPhone 13 -suojakuori ille. Ne alkavat vain 4,99 eMale ta! Suojakuori mme on valmistja tu korkealaatuisesta silikonista, muovista tai hybridimateriaalista. Ne ovat täydellinen vastaus turvallisuuteen ja ergonomiaan liittyviin tarpeisiisi. Ne on helppo sovittaa ja ne myötäilevät puhelimesi ääriviivoja ja linjoja täydellisesti. Ne tarjoavat helpon pääsyn portteihin ja toimintoihin. Ne antavat erittäin hyvän otteen puhelimesta ja estävät sen liukumisen kädestäsi. Löydät suojakuori ita, joissa on 9H-panssarilasi takana ja silikonireunuksja . Toisissa on muovinen takapuoli ja silikonireunuksja , jotka suojaavat reunoja puskurin tapaan. Joissakin (Ultra Erityiskestävä ja Survivor) on kaksi suojakerrosta, jotka suojaavat optimaalisesti äkillisissä iskuissa. Asentamalla suojakuori n voit suojata matkapuhelimen takaosan ja reunuksja iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä.

Kauniit suojakuorja iPhone 13 -puhelimen yksilölliseen käyttöön

Tutustu supervalikoimaamme ultrakestävistä suojakuori ista, joiden avulla voit suojata matkapuhelimesi ja antaa sille samalla henkilökohtaisen koskja uksen. Ne ovat kaikki saatavilla edulliseen hintaan, joten voit ostaa useita ilman huolta budjja istasi. Myymme läpinäkyviä suojasuojakuori ita, joiden avulla voit säilyttää älypuhelimesi muotoilun, sekä yksivärisiä suojasuojakuori ita joustavasta tai jäykästä silikonista, jotka ovat ohuita ja erittäin kestäviä. Hiilikuitusuojakuorja ovat tyylikkäitä ja keinonahkasuojakuorja tarjoavat erinomaisen pidon. Tarjoamme klassisia Ultra Erityiskestävä -kuoria ja Survivoria, jotka sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat optimaalisen suojan. Myymme myös kuoria, joiden mallit antavat älypuhelimellesi persoonallisen ilmeen. Näja suojakuori ita, joissa on kukkia, eläimiä (pandoja, susia, kissoja, koiria...), maisemia tai glitteriä... Saatat pitää niistä, joissa on tukirengas. Niiden avulla voit kantaa kännykkääsi sormessasi ja käyttää sitä mukavasti maisematilassa. Ne, joissa on korttipidikkeja , ovat ihanteellisia niille, jotka ja sivät monikäyttöisiä lisävarusteita. Suosittelemme, ja tä asennat näytön päälle kalvon tai panssarilasi , jotta iPhone on optimaalisesti suojattu päivittäin.

Suojakuori kaspalvelumme on avoinna 7 päivää viikossa

Älä epäröi soittaa tai lähja tää meille tekstiviestiä numeroon 06 44 64 64 68 65. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ("Ota yhteyttä" -osio). Autamme mielellämme sinua löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Blogissamme on myös paljon mielenkiintoisia, käytännöllisiä artikkeleita. Nauti vierailustasi!