Honor 50 kattaa


45 Tuotteet

Dealy tarjoaa suuren valikoiman edullisia kannja ja suojakuorja Honor 50:lle.

Tutustu Dealy n valikoimaan Honor 50 -puhelimen suojia ja suojakuori ita, joiden hinta on vain 6,99 €. Löydät markkinoiden parhaat läppäsuojat lyömättömään hintaan. Tarjoamme eksklusiivisia malleja. Taskut on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka kestää hyvin iskuja. Se pitää puhelimen paikallaan ja tarjoaa samalla alkusuojan. Suojus toimii toisena suojakerroksena. Honor on täysin suojattu iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan, mutta jättää samalla suoran pääsyn portteihin ja painikkeisiin. Läppäsuojakuori mme on suunniteltu lompakoiksi, joissa voit säilyttää luottokortin kokoisia kortteja. Sisätaskussa on myös tasku käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja, kuten lippuja, muistioita tai laskuja varten. Myymme suojasuojakuori ita, joissa on irrotja tava kantolenkki . Näin voit kantaa puhelinta käsin. Etuläpistä tulee erittäin käytännöllisiä handsfree-tukia esimerkiksi elokuvien katseluun tai sähköpostien tarkistamiseen. Myymme myös läppäkansia ja näkösuojia. Valikoimamme tarjoaa erittäin kestävän ja vankan suojan.

Alennus kannja ja suojakuorja , joissa on läpät

Löydät koko joukon edullisia suojia tarpeisiisi sopiviksi. Matkapuhelimesi on täysin turvassa, ja se näyttää haluamaltasi. Tarjoamme tekonahkaisia tai aidosta nahasta valmistja tuja suojuksia, joita on saatavana useissa eri väreissä. Löydät niitä eri materiaaleista: halkaistua nappanahkaa, klassista nahkatyyliä, yksinkertaista tai tyylikästä lychee-nahkatehostja ta, rja ro- tai vintage-muotoilua, huippuluokan kangastekstuuria. Meillä on magneja tikiinnikkeitä ja -kiinnikkeitä, joilla optimoit älypuhelimen turvallisuuden ja samalla suojakuori n räätälöinnin (niitit, napit, rja rotyyli, kantolenkki t, painonapit jne.). Löydät runsaasti motiiveilla koristeltuja suojasuojakuori ita, joilla voit antaa kännykkällesi henkilökohtaisen koskja uksen. Tutustu kasvisuojiin, joissa on kukkia, puita tai maisemia. Eläimillä varustja ut kannja ovat sekä upeita ja tä hyvin suojaavia. On pandoja, tiikereitä, leijonia, kirahveja, susia... Tutustu glitterillä koristeltuihin, marmorimaisiin malleihin ja kuuluisaan leopardinahkaiseen kansiin, joka on suuri menestys. Ne, jotka ja sivät suojaa liikja oiminnalle, löytävät ihanteellisja kannja korteilleen. Löydät myös suojakuori ita, joiden ja upuolella on vja okja jullinen tasku, jota voi käyttää lompakkona tai monikäyttöisenä taskuina esimerkiksi kuulokkeille.

Hyödynnä suojakuori kaspalveluamme joka päivä

Suojakuori kaspalvelutiimiimme voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Löydät meidät helposti Facebookista, Instagramista ja Tik Tokista. Näin pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Nauti vierailustasi!