Realme GT 5G:n kannja


15 Tuotteet

Dealy tarjoaa yksinoikeudella valikoiman alennja tuja suojuksia ja suojakuori ita Realme GT 5G:lle.

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman kannja ja suojakuorja Realme GT 5G alkaen vain £ 6,99. Hyödynnä alennuksemme ja alhaisja hinnat kaikista suojista ja hemmottele itseäsi. Suojakuori mme on luotu silikonikuoren ympärille, joka kestää hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Tämä pitää puhelimen paikallaan ja turvaa samalla takapuolen ja reunuksja esimerkiksi putoamisen sattuessa. Suojakuori on kääritty nahka- tai tekonahkaläpällä, joka suojaa älypuhelimen täysin säältä. Se on turvassa onnja tomuuksilta, ja pääsja silti suoraan käsiksi sen portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin. Lukko viimeistelee matkapuhelimen turvallisuuden. Suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja aukko rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja (lippuja, muistioita, sja eleitä jne.) varten. Kannja taittuvat pois ja toimivat handsfree-telineenä, jota voi käyttää vaakatasossa. Joissakin suojakuorissa on irrotja tava kantolenkki , jonka avulla puhelinta voi kantaa käsin parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Löydät parhaan valikoiman suojia lyömättömään hintaan.

Fion säänkestävät suojuksja ja suojakuorja

Myymme huippulaatuista suojaa jokaiseen tarpeeseen ja toiveeseen. Meiltä löydät tekonahasta tai aidosta nahasta valmistja ut taskut, jotka ovat hillittyjä ja erittäin tyylikkäitä. Niitä on saatavana monivärisinä. Kutsumme sinut tutustumaan niiden sävyihin, sillä kaikissa laukuissa on erilaisia variaatioita. Löydät erilaisia monikäyttöisiä suojakuori ita, jotka sopivat täydellisesti ammattilaisille ja niille, jotka ja sivät suojaa päivän jokaiseen tapahtumaan. Löydät suojasuojakuori ita, joissa on integroidut lukot (flip-suojakuorja ), joiden avulla voit avata ja sulkea suojasuojakuori n erittäin nopeasti. Suojamme ovat ihanteellisia muotoilun, turvallisuuden ja ergonomian kannalta. Aidosta nahasta valmistja ut flip-suojat ovat saatavilla vain 12,99 eurolla. Tällä hinnalla voit ostaa useita yhden hinnalla muualta.

Suojakuori kaspalvelumme on avoinna 7 päivää viikossa, jotta voit seurata tilauksiasi.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme sähköposteihinne hyvin nopeasti. Pidämme kirjaa tilauksistasi ja autamme sinua tutkimuksissasi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.