Moto G9 Plus -näytönsuojat


2 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytönsuojia Moto G9 Plus -puhelimelle.

Osta Moto G89 Plus -näytönsuojat edullisesti. Dealy ssa ne alkavat vain 3,99 eMale ta. Tarjoamme ultraohuita, erittäin kestäviä kalvoja ja panssarilasi , jotka ovat parhaiden valmistajien suunnittelemia. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois. Suojamme suojaavat koko näytön iskuilta, naarmuilta ja pölyltä. Lasi pysyy uutena pitkään, eikä sitä tarvitse vaihtaa äkillisen iskun sattuessa. Naarmut eivät häiritse sinua, sillä ne voivat olla hyvin epämiellyttäviä.

Ohut, vahva suojaus

Kalvomme ja karkaistut lasimme on räätälöity niin, ja tä ne tuntuvat Moto G9 Plussan lasin päällä kuin toiselta iholta. Kun varmistat sen karkaistulla lasilla, vältät räjähdysvaaran. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä ja voit toimia sovellusten kanssa tuntematta suojausta. Tarjoamme myös karkaistun lasin suojalinssin älypuhelimen takakameramoduulille. Linssit ja sensorit ovat täydellisesti suojassa iskuilta ja naarmuilta. Voit ottaa valokuvia ja videoita täysin rauhassa. Nauti vierailustasi!

Dealy tarkoittaa myös suoraa ja ammattimaista yhteydenpitoa suojakuori kkaisiinsa.

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme joka päivä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Tiimimme voi kertoa sinulle tuotteistamme ja seurata tilauksiasi. Voit saada tija oa kampanjoistamme seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.