Samsung Galaxy XCover 5 kannja


67 Tuotteet

Halvat, ammattimainen kannja ja suojakuorja Galaxy XCover 5:lle

Dealy tarjoaa ammattimaisia suojuksia ja suojakuori ita edulliseen hintaan Samsung Galaxy XCover 5:lle. Suojat alkavat vain 6,99 dollarista. Tutustu suojakuoriin, jotka on tehty turvaamaan koko matkapuhelin pudotuksen sattuessa, iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Suojat on rakennja tu silikonikuoren ympärille, joka pitää älypuhelimen paikallaan. Läppä peittää sen, jotta laite on täysin turvassa. Suojamme on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisällä on luottokortin kokoisja korttipidikkeja ja leikkaus, johon mahtuu pieniä suojakuori kirjoja. Suojat toimivat handsfree-tukena maisematilassa. Ne sopivat erinomaisesti ammattilaisille, jotka vastaavat esimerkiksi paljon sähköposteihin tai pitävät videokonferensseja. Joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki , jonka avulla niitä on helppo kantaa käsin. Suojakuori idemme ansiosta voit käyttää puhelintasi täysin turvallisesti, mutta silti persoonallisen muotoilun ansiosta.

Erittäin kestävät suojuksja yksityissuojakuori kkaille

Dealy tarjoaa erilaisia suojamalleja, jotta jokainen voi löytää itselleen sopivan. Tutustu hintoihin. Tulja huomaamaan, ja tä voit ostaa kilpailijoiltamme useita yhden hinnalla. Tarjoamme tekonahkaisia tai aidosta nahasta valmistja tuja suojakuori ita, jotka ovat käytännöllisiä ja erittäin turvallisia. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, ja jokaisella mallilla on oma sävypalja tinsa. Sinulla on myös mahdollisuus valita lukot. Löydät hihnoja, niittejä, nappeja, magneja tikiinnikkeitä tai flip-kansia, joissa lukko on integroitu kanteen. Valikoimamme hienot kannja (paljja teja, pandoja, pöllöjä, kissoja, koiria, kasveja jne.) antavat älypuhelimellesi omaperäisen ilmeen. Myymme myös näkymätyylisiä kansia, joissa on katseluikkuna. Näja lompakkotyylisiä läppäkansia kiiltävästä nahasta, vintage-, lychee- tai nappa-jäljitelmänahasta, jotka erottuvat edukseen tyylikkyytensä ja säänkestävyytensä ansiosta. Koko maailma huippuluokan, vankkaa suojaa saatavilla edullisesti.

Dealy : ainutlaatuinen suojakuori kaspalvelu tarpeisiisi sopivaksi

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä numeroon 06 44 64 68 65 (puhelimitse ja tekstiviestillä) tai lähja tää meille sähköpostia tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osion kautta. Autamme sinua mielellämme ja pidämme sinut ajan tasalla tilauksesi edistymisestä. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.