Xiaomi Mi 11 Ultra Suojakuorja


16 Tuotteet

Dealy : erittäin kestävät suojuksja ja suojakuorja edullisesti Dealy ssa.

Hyödynnä Dealy n tarjouksja Xiaomi Mi 11 Ultra -läppäsuojista ja -pussukoista. Ne alkavat vain 6,99 eMale ta. Valitsemme markkinoiden parhaan suojan ja tarjoamme sen sinulle uskomattoman edullisesti. Suojakuori mme on valmistja tu erittäin kestävästä silikonikuoresta, joka tarjoaa alustavan suojan puhelimen takaosalle ja reunoille. Keinonahkamainen tai aidosta nahasta valmistja tu läppä tarjoaa toisen suojakerroksen koko puhelimelle. Suojakuori mme on suunniteltu lompakoiden tapaan niin, ja tä niistä tulee tärkein lisävarusteesi. Voit sujauttaa luottokorttisi tai matkustussuojakuori kirjasi sisällä oleviin leikattuihin aukkoihin. Voit myös käyttää sisätaskua rahan tai ylimääräisten suojakuori kirjojen säilyttämiseen. Joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki , joka on erittäin hyödyllinen puhelimen pitämiseen. Tarjolla on suojasuojakuori ita, joissa on magneja tilukko, flip-tyylisiä suojasuojakuori ita, joissa lukko on integroitu suojakanteen, ja näkymäsuojakuori ita, joissa on läpinäkyvä katseluikkuna. Sinun tarvitsee vain valita tarpeitasi ja odotuksiasi vastaava kansi.

Huippuluokan suojakuorja premium-puhelimeen

Tutustu kansien ja suojakuori iden valikoimaan lyömättömiin hintoihin. Löydät klassisja kannja laadukkaasta yksivärisestä nahasta tai keinonahasta. Niitä on saatavana laajassa värivalikoimassa. Suosittelemme tutustumaan eri sävyihin, sillä ne vaihtelevat kannesta toiseen. Älä epäröi myöskään vilkaista hienojen kansien mallistoja. Mallit voivat vaihdella jokaisessa tarjolla olevassa värissä. Tässäkin suosittelemme sinua katsomaan jokaista vaihtoehtoa. Löydät kansia, joissa on eläimiä, kasveja, marmoria tai glitteriä. Rakastat varmasti Leopardinahka-efektikantta, joka antaa matkapuhelimellesi paljon tyyliä. Se on erittäin kestävä, ergonominen ja siinä on ainutlaatuinen, omaperäinen muotoilu. Myymme myös suojakuori ita, joissa on vja okja jullinen tasku, jota voi käyttää lompakkona tai yleistaskuna esimerkiksi kuulokkeille. Toivottavasti nautit vierailustasi!

Vain yksi numero, josta voit ottaa meihin yhteyttä: 06 44 64 68 65.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Vastaamme kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Voit myös lähja tää meille sähköpostia viestijärjestelmämme "Ota yhteyttä"-osion kautta. Ne ovat meille erittäin hyödyllisiä, jotta voimme vastata paremmin tarpeisiisi ja odotuksiisi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.