Sony Xperia 1 III Suojakuorja


22 Tuotteet

Sony Xperia 1 III kannja ja suojakuorja alennuksella

Dealy lta löydät edullisja suojuksja ja suojakuorja Sony Xperia 1 III -puhelimelle. Hyödynnä ultrakestävää suojaamme alennushintaan ja hemmottele itseäsi. Suojakuori mme on valmistja tu erittäin säänkestävän silikonikuoren ympärille. Tämä pitää puhelimen paikallaan ja tarjoaa samalla ensimmäisen suojakerroksen takapuolelle ja reunoille. Läppä peittää kuoren ja ympäröi koko älypuhelimen. Älypuhelin on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Se ei vaurioidu, eikä sinua häiritse naarmut, jotka voivat vähentää sen arvoa. Älypuhelin on suojattu pölyn kertymiseltä, joka voi vahingoittaa painikkeita, takakuvamoduulia ja näyttöä. Pääsy portteihin ja toimintoihin on helppoa tarkkojen leikkausten ansiosta. Suojat on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niissä on korttipidikkeja ja sisätasku rahoille tai suojakuori kirjoille, kuten lipuille, laskuille, muistioille ja sja eleille. Kansi taittuu helposti pois ja toimii maisematilassa kätevänä handsfree-pidikkeenä.

Henkilökohtaisja laukut ja pussit

Dealy lta löydät suojuksja ja suojakuorja kaikille. Myymme niitä kaikenikäisille ja elämäntyyleille. Olipa kyseessä sitten sinulle, lapsillesi tai lahjaksi, löydät tarpeisiisi ja odotuksiisi sopivan suojasuojakuori n. Tarjoamme kovaa kulutusta kestäviä suojuksia, jotka sopivat kaikille. Ne on valmistja tu yksivärisestä keinonahasta, ja niitä on saatavana useissa eri väreissä. Tarjolla on litsi-nahkatyylisiä suojuksia, jotka ovat hillittyjä mutta omaperäisiä. Myymme niitä vain 6,99 eMale ta alkaen keinonahkana, halkaisunahkana ja aitona nahkana. Ne ovat ihanteellisia ammattilaisille ja kaikille, jotka ja sivät tyylikästä suojaa. Tarjoamme myös hienoja suojia. Ne ovat täydellisiä sinulle ja lapsillesi. Ne ovat erittäin kestäviä ja antavat Sonyllesi persoonallisen ilmeen. Löydät myös erilaisia suojia: niittejä, nappeja, hihnoja, kääntyviä suojia ja käännja täviä suojia, jotka helpottavat jalustatilaan siirtymistä. Kaikki suojamme myydään edulliseen hintaan, joten voit ostaa useita ja hemmotella itseäsi.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissäsi joka päivä

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi selville, miten tilauksesi edistyvät. Tavoitat meidät numerosta 06 44 64 68 65 (puhelin ja tekstiviesti). Voit myös lähja tää meille sähköpostia (kohta "Ota yhteyttä"). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme.