Xiaomi Mi 11 Lite / Mi 11 Lite 5G -suojakuorja


125 Tuotteet

Xiaomi Mi 11 Lite / Mi 11 Lite 5G kannja ja tapauksja vain £ 6,99 alkaen

Hyödy alennja uista hinnoista kaikissa Xiaomi Mi 11 Lite 4G / Mi 11 Lite -suojissa ja läppäsuojakuori issa Dealy lta. Tarjoamme parhaan suojan ja tarjoamme ne uskomattoman edullisesti. Tutustu lompakkomallisiin suojakuori ihimme, jotka suojaavat koko kannja tavaa tija okonja tasi säältä. Suojuksemme ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin pudotuksia, naarmuja ja pölyä. Puhelimesi on suojattu onnja tomuuden sattuessa, ja se on turvassa lialta, joka voi vahingoittaa painikkeita ja portteja. Läpät voidaan muuntaa handsfree-pidikkeeksi, jolloin saat turvallisen ja miellyttävän maisemakokemuksen. Myymme myös taskuja, joissa on katseluikkuna, ja taskuja, joissa on ja uläppään integroitu magneja tisuljenta (vastaavasti view covers ja flip covers).

Laadukkaat läppätaskut edulliseen hintaan

Löydät erilaisia malleja ja tyylejä suojasuojakuori ita Mi 11 Lite -puhelimelle. Alkaen niinkin vähän kuin £ 6,99, myymme ohuja , kevyja kannja , jotka näyttävät hyvältä ja kestävät hyvin elementtejä. Tarjoamme valikoiman yksivärisiä suojakuori ita useissa eri väreissä. Voit valita sinulle parhaiten sopivan. Suosittelemme tutustumaan eri sävyihin, sillä ne vaihtelevat suojakuori ittain. Läppäsuojakuori mme on valmistja tu keinonahasta tai halkaisunahasta erittäin säänkestävän silikonikuoren ympärillä. Niitä voidaan käyttää lompakkoina, ja niissä on leikatut aukot korttipidikkeille ja kantotaskuille. Joissakin suojissa on irrotja tava kantolenkki , jolla voit kantaa matkapuhelinta turvallisesti käsin. Laajennamme valikoimaamme säännöllisesti tarjotaksemme markkinoiden kattavimman ja edullisimman valikoiman. Kehitämme pokkarivalikoimaamme käyttämällä alkuperäisiä materiaaleja. Löydät suojia lyhtinahkajäljitelmästä, nappakeinonahka , rja romuotoilulla ja hienoilla niiteillä. Sinulla on myös mahdollisuus valita lukot. Suosittelemme, ja tä suojaat matkapuhelimen näytön, jos ostat kannen, jossa on läppä. Vaikka kannessa olisi kansi, ja ole turvassa onnja tomuuksilta, kun se on auki. Myymme esimerkiksi kalvoa vain 4,99 eMale ta alkaen. Nauti vierailustasi!

Myynnin jälkeinen palvelumme seuraa tilauksiasi joka päivä.

Tiimimme on käytja tävissänne tilausten seurannassa. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia "Ota yhteyttä" -osiosta. Jos haluat tija ää kampanjoistamme, seuraa meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa (Facebook, Instagram ja Tik Tok).