Vivo X60 Pro Plus näytön suojakalvot


Suojaa X60 Pro Plus -puhelimen näyttö erittäin kestävillä suojakalvoillamme.

ViVo X60 Pro Plus -puhelimesi näyttö on täysin turvassa Dealy ssa, joka tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman suojakuoria alennuksella. Kaikki kalvot ja panssarilasi ovat erittäin ohuita ja erittäin kestäviä. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois. Panssarilasi on 9H-kestävää. Ne mahdollistavat optimaalisen vuorovaikutteisuuden sovellusten kanssa. Unohdat pian, ja tä näyttö on suojattu. Panssarilasi on räjähdyssuojattu. Tämä tarkoittaa, ja tä sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori äkillisen iskun sattuessa. Vältät myös naarmut, jotka vähentävät älypuhelimen arvoa ja voivat olla erittäin ärsyttäviä käyttää ja lukea. Vivo X60 Pro+:n näyttö pysyy uuden näköisenä hyvin pitkään, ja voit myydä älypuhelimen ja eenpäin paremmissa olosuhteissa.

Panssarilasi oleva suojalinssi Vivo X60 Pro+:n takakameramoduulille.

Dealy myy parhaan kameramoduulin suojakalvo Vivo X60 Pro Plus vain £ 5,99. Tämä panssarilasi oleva linssi on helppo asentaa. Se estää lasin ja sensoreiden särkymisen. Sinun ei tarvitse huolehtia naarmujen, jotka voivat olla erittäin vahingollisia, ja pölyn, joka voi vaikuttaa kuvanlaatuun, riskistä. Tämä HD-kalvo ei vahingoita valokuviesi ulkonäköä. Voit nauttia Vivosi poikkeuksellisesta valokuvaussuorituskyvystä ilman huolta sen linssien turvallisuudesta.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tavoitat meidät seitsemänä päivänä viikossa puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät kohdasta "Ota yhteyttä". Vastaamme kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.