Vivo X60 kannja


4 Tuotteet

Huippuluokan suojuksja alkaen 6,99 € Vivo X60:lle.

Dealy tarjoaa korkealaatuisia suojuksia ja suojakuori ita edulliseen hintaan Vivo 60:lle. Hyödy alhaisista hinnoista ja alennuksista kaikissa suojakuori issa ja suojissa. Nämä on valmistja tu silikonikuoren ympärille, joka kestää hyvin elementtejä (iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä). Se pitää matkapuhelimen paikallaan ja suojaa sitä samalla. Nahka- tai tekonahkaläppä kiertyy kuoren ympärille ja toimii toisena suojakerroksena koko älypuhelimelle. Tämä suojaa sitä ulkoisilta ja sisäisiltä vaurioilta. Suojus on valmistja tu keinonahasta tai aidosta nahasta. Se suojaa koko laitja ta säältä. Suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäisja korttipidikkeja ja tasku käteiselle tai pienille suojakuori kirjoille (liput, laskut, muistiinpanot, kuitit jne.). Suojasuojakuori n voi taittaa, jolloin siitä muodostuu handsfree-teline, jota voi käyttää vaakatasossa. Joissakin suojissa on irrotja tava kantolenkki , jotta voit kantaa Vivo X60:tä käsin. Läppäsuojakuori issamme on myös eri mallisia lukituksia. Joissakin on kantolenkki , magneja tilukko, painonappi tai niitti. Löydät myös läppäsuojakuori ita, joissa lukko on integroitu kanteen. Suojamme myydään uskomattoman edulliseen hintaan, ja niiden avulla voit personoida suosikkivivosi.

Henkilökohtaisja slipcoverit edulliseen hintaan

Valikoimassamme on suuri valikoima yksivärisiä kansia, joissa on aitoa nahkaa tai keinonahkaa. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, ja jokaisessa mallissa on omat vivahteensa. Löydät erilaisia materiaaleja ja tekstuureja: nahkatyyliä, litsi-nahkatehostja ta, halkaistua nahkaa, vintage-muotoilua, kiiltävää tai mattapintaista tehostja ta... Hienot suojakuori mme ovat erittäin ohuita ja erittäin kestäviä. Niissä on sisäpuolisja korttipidikkeja , joten voit käyttää vain yhtä asustja ta joka päivä. Nämä laukut kestävät hyvin säänkestävyyttä ja niissä on todella omaperäisja koristeja . Joissakin on esimerkiksi eläimiä, kasveja tai glitteriä. Erittäin kestävien läppäsuojakuori idemme ansiosta Vivo X60 -puhelimesi pysyy upeana pitkään ja voit myydä sen helposti.

Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä.

Älä epäröi soittaa meille ja seurata tilauksiasi soittamalla tai lähja tämällä tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Löydät sähköpostiosoitteemme tämän verkkosivuston Yhteystiedot-osiosta. Voit myös seurata meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa (Facebook, Instagram ja Tik Tok), jotta saat tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.