Xiaomi Redmi Note 10 5G näytönsuojat


4 Tuotteet

Dealy alhaisja hinnat Redmi Note 10 5G näytönsuojat ja takakameramoduuliin

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman näytönsuojia ja takakamerasuojia Xiaomi Redmi Note 10 5G:lle. Säästä rahaa ja hyödynnä alennuksemme kaikista näytönsuojista ja linsseistä. Valitsemme huippulaadukkaat kalvot ja karkaistun lasin suojaamaan koko näyttöä. Ne erottuvat ohuudesta ja hyvästä säänkestävyydestä. Sinun ei tarvitse huolehtia kolhuista, naarmuista, jäljistä tai pölystä. Ne on suunniteltu niin, ja tä ne tuntuvat näytön lasin ja valokuvamoduulin lasin päällä kuin toiselta iholta. Ne ovat HD ja erittäin helppoja asentaa. Panssarilasi kestää 9H. Lasi ei rikkoudu iskun sattuessa. Näytön tuntoalue säilyttää herkkyytensä ja unohdat pian suojan. Voit toimia sovellusten kanssa yhtä helposti ja nopeasti kuin ennenkin. Valikoimamme on rajallinen, koska tarjoamme vain parhaita tuotteita.

Tarjoamme erittäin kestävää panssarilasi valokuvamoduulin lasille.

Vain £ 5,99, myymme panssarilasi suojaamaan kameramoduulin Xiaomi Redmi Note 10 5G. Se estää sitä pirstoutumasta iskun sattuessa. Se suojaa myös hyvin naarmuilta ja pölyltä. Linssit pysyvät uudenveroisina ja valokuviesi laatu säilyy ennallaan. Voit nauttia valokuvamoduulista täysillä ilman huolta sen turvallisuudesta.

Ota yhteyttä neuvonantajiimme joka päivä

Suojakuori kaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään ja sinnöissäsi soittamalla tai lähja tämällä tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. He voivat seurata tilauksiasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Nauti vierailustasi!