Poco X3 Pron kannja


89 Tuotteet

Hyödy alennuksista ja hyvityksistä Poco X3 Pro -suojista ja -lisävarusteista.

Dealy myy Xiaomi Poco X3 Pro -suojia ja -pussukoita alkaen vain 6,99 €. Hyödynnä alennuksja ja tarjouksja kaikista suojista. Suojakuori mme on valmistja tu silikonikuoresta, joka kestää hyvin iskuja, pudotuksia, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Se kiinnittää matkapuhelimen paikalleen ja suojaa samalla takapuolta ja reunoja. Sen jälkeen suojasuojakuori peitja ään läpällä, joka ympäröi älypuhelimen ja tekee siitä täysin säänkestävän. Älypuhelin on suojattu onnja tomuuksilta ja pääsja silti suoraan käsiksi portteihin ja toimintoihin. Xiaomin suojan viimeistelee lukko. Taskut on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja leikkaus rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja (lippuja, muistioita, sja eleitä jne.) varten. Kannja taittuvat helposti pois ja muuttuvat maisematilassa hyödyllisiksi handsfree-pidikkeiksi. Ergonomisissa suojissa on irrotja tava kantolenkki , jotta voit kantaa älypuhelinta kädessäsi.

Tutustu tyylikkäisiin ja houkutteleviin suojuksiin ja suojakuori ihin

Valitsemme laadukkaat tapauksja , joita tarjotaan alennuksella. Nahkajäljitelmät ja aidon nahan suojakuorja ovat hillittyjä ja tyylikkäitä. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, ja jokaisella mallilla on oma värimaailmansa. Voit siis valita tarpeisiisi ja elämäntyyliisi sopivan. Kutsumme sinut tutustumaan eri sävyihin, sillä pusseja on saatavana eri väreissä. Löydät myös suojasuojakuori ita, joissa on kansiin integroitu lukko (flip cover), sekä View cover -tyylisiä suojakuori ita, joissa on ja upuolen katseluikkuna. Kaikki suojuksemme erottuvat muotoilunsa, säänkestävyytensä ja ergonomiansa ansiosta. Niille, jotka ja sivät erilaista, henkilökohtaista lisävarustja ta, tarjoamme myös hienoja pusseja, joissa on hauska muotoilu. Kutsumme sinut vierailemaan osiossamme säännöllisesti nähdäksesi, mitä uutta on tarjolla.

Suojakuori kaspalvelutiimimme on käytja tävissä tilausten seurantaan.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse "Ota yhteyttä" -osion kautta tai soittamalla ja lähja tämällä tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Pidämme kirjaa tilauksistasi ja autamme sinua löytämään ja simäsi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.