Vivo Y11s näytön suojakalvot


2 Tuotteet

Suojaa Vivo y11s -puhelimen näyttö ja valokuvausmoduuli edullisesti Dealy n verkkokaupassa.

Dealy tarjoaa halvimman valikoiman näytönsuojia (kalvo ja panssarilasi ) ja valokuvasuojia Vivo Y11s -puhelimelle. Hyödynnä alennuksemme kaikista tuotteista. Valitsemme vain huippulaadukkaat näytönsuojat, jotka erottuvat ohuudesta ja säänkestävyydestä. Näyttö ja linssit suojataan iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Kalvot tuntuvat kuin toiselta iholta näytön lasin päällä. Ne ovat HD-tasoisia ja erittäin läpinäkyviä. Panssarilasi kestää 9H. Ne estävät lsuojakuori pirstoutumasta äkillisessä iskussa. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä. Valitsemme vain kalvoja ja panssarilasi , jotka suojaavat koko näyttöä säältä. Yksinomainen tuotevalikoimamme vastaa täydellisesti tarpeitasi ja odotuksiasi.

Erittäin kestävä panssarilasi valokuvamoduulille

Tarjoamme parasta erittäin kestävää, erittäin läpinäkyvää panssarilasi Vivo Y11s -kameramoduuliin. Se on erittäin helppo asentaa ja suojaa linssejä iskuilta, naarmuilta, tahroilta ja pölyltä. Kuvien laatu säilyy ennallaan: on kuin linssejä ei olisi kiinnitja ty. Saat mielenrauhan ja voit ottaa valokuvia ja videoita täysin rauhassa.

Neuvojamme ovat tukenasi joka päivä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Suojakuori kaspalvelutiimimme vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Voimme myös seurata tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme. Dealy -blogin artikkeleista saat paljon tija oa ja vinkkejä suojaustuotteistamme.