Vivo Y11s tapauksja


11 Tuotteet

Kaikki Vivo Y11s -suojakuorja ovat alennuksessa Dealy ssa.

Osta Vivo Y11s -suojakuorja alennuksella Dealy lta. Suojakuoremme alkavat vain 4,99 eMale ta. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai sekamateriaaleista, ja ne ovat erittäin ohuita ja kevyitä. Ne suojaavat puhelimen takaosaa ja reunoja täydellisesti iskujen sattuessa ja suojaavat sitä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Pääsja silti suoraan käsiksi sen portteihin ja toimintoihin niiden tarkkojen leikkausten ansiosta. Joissakin suojissa painikkeja on kiinnitja ty pehmeällä silikonilla. Tarjolla on jäykkiä, joustavia ja puolijäykkiä suojia (jäykkä takaosa ja joustavat reunuksja ). Kaikkien suojakuoriemme ansiosta voit käyttää Vivoa täysin rauhassa.

Vivo 11Ys on suojattu erittäin kestävällä tavalla makusi mukaan.

Kun valitsja My Suojakuori , löydät suojakuorja , joilla voit muokata Vivosi yksilölliseksi. Tarjoamme klassisia suojia, kuten läpinäkyviä, hiilikuituisia ja yksivärisiä keinonahkaisia suojia. Tarjolla on myös suojakuori ita, joissa on rengas handsfree-tukea varten, sekä suojakuori ita, joissa on korttipidikkeja . Optimaalista turvallisuutta haluavat valitsevat Survivor- ja Ultra Erityiskestävä -mallit, jotka tarjoavat useita suojakerroksia (muovia ja silikonia) ja kohdistavat suojattavat kohteja . Survivor optimoi myös älypuhelimen äänen. Jos ja sit mielikuvituksellista suojaa, löydät kuorja , joissa on hauskoja malleja, jotka vja oavat sekä teini-ikäisiin ja tä lapsiin.

Ota meihin yhteyttä 7 päivää viikossa tilausten seuraamiseksi.

Suojakuori kaspalvelutiimimme ottaa sinuun yhteyttä nopeasti tilausten seurantaa varten. Meidät tavoittaa puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Meiltä saat myös tija oa tuotteistamme. Nauttikaa vierailustanne Dealy ssa.