Vivo Y70 kannja


5 Tuotteet

Vivo Y70 on täysin turvassa Dealy -alennussuojakuori issamme ja -suojakuori issamme.

Hyödy Dealy -alennuksista ja alhaisista hinnoista kaikissa Dealy -suojakuori issa ja -suojakuori issa Vivo Y70 -puhelimelle. Vähittäismyynti vain £6,99, meidän tapauksissa pitää koko matkapuhelimen turvassa. Suojakuori mme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka pitää puhelimen paikallaan ja suojaa sen takaosaa ja reunoja. Erittäin kestävä aitoa nahkaa tai tekonahkaa oleva läppä turvaa koko matkapuhelimen. Suojuksemme on tehty yksinomaan Vivo Y70:lle, joten älypuhelimen portit ja toiminnot ovat helposti käytja tävissä. Sinun ei tarvitse poistaa suojakuori a ja siessäsi puhelinta. Kansi taittuu halutessasi pois ja muuttuu mukavaksi ja turvalliseksi handsfree-pidikkeeksi. Voit siis tarkistaa sähköpostit ja katsella videoita täysin rauhassa. Joissakin suojakuori issamme on irrotja tava kantolenkki , joka helpottaa Vivon kantamista käsin. Tutustu suureen valikoimaan suojasuojakuori ita, joilla voit muokata puhelimesi yksilölliseksi.

Erittäin vahvat, edullisja suojuksja , jotka heijastavat persoonallisuuttasi.

Tutustu ainutlaatuiseen valikoimaamme erittäin vahvoja ja tyylikkäitä suojia, jotka pitävät kannja tavasi turvassa ja tyylikkäänä. Myymme kauniita yksivärisestä keinonahasta valmistja tuja läppäsuojia monissa eri väreissä. Tutustu kunkin mallin jokaiseen väriin, sillä sävyt ovat erilaisia eri hihoissa. Kaikki pokkarimme on suunniteltu lompakoiksi, joissa on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Sinulla on myös mahdollisuus valita lukot. Myymme suojakuori ita, joissa on kantolenkki t, magneja tilukot ja painonapit. Jos haluat suojaa, joka aukeaa ja sulkeutuu ilman lukitusta, voit valita flip-suojakuori mme, joiden sulkeminen on integroitu ja uläppään. Myymme myös hienoja kansia, joissa on eläimiä, maisemia, kasveja, eläinten nahkoja (krokotiili, leopardi, strutsi, biisoni...). Löydät myös erilaisia materiaalikäsittelyjä: klassinen keinonahka, litsiininahka, vintage- tai rja rotyyli, kiiltävä tai vahattu efekti... Lisäämme säännöllisesti uusia tuotteita valikoimaamme, joten voit vaihtaa suojaasi aina kun siltä tuntuu. Ja koska hintamme ovat todella alhaisja , ei ole mitään järkeä jäädä ilman!

Voit tarkistaa palvelumme joka päivä ja seurata meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tilausten seuraamiseksi. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme. Nauti vierailustasi Dealy ssa Vivon vuoksi!