Xiaomi Mi 11 tapauksja


33 Tuotteet

Ainutlaatuinen valikoima huippuluokan suojuksia ja suojakuori ita edulliseen hintaan Mi 11:lle

Hyödynnä alennuksja Dealy -suojuksista ja suojakuori ista Xiaomi Mi 11:lle. Tiimimme valitsee parhaan premium-suojan ja tarjoaa sen alennuksella. Myymme laajan valikoiman lompakkomallisia suojakuori ita, jotka suojaavat kannja tavaa tija okonja tasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä onnja tomuustilanteissa. Ne ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin onnja tomuuksia. Pääsja silti suoraan käsiksi puhelimen portteihin ja painikkeisiin. Sinun ei siis tarvitse irrottaa kantta ladataksesi älypuhelimen. Suojat voidaan muuntaa handsfree-pidikkeeksi, jolloin ne ovat optimaalinen ja turvallinen kokemus maisematilassa. Tarjoamme myös näkösuojia ja kääntösuojia, joissa on ja uläppään integroitu magneja tisuljenta.

Erittäin vahvat, tyylikkäät suojuksja Xiaomille

Tarjoamme ohuita, kevyitä suojuksia, jotka näyttävät hyvältä ja joiden avulla voit antaa kännykkääsi henkilökohtaisen koskja uksen. Tarjoamme laajan valikoiman yksivärisiä suojuksia useissa eri väreissä. Voit valita sinulle parhaiten sopivan värin. Suosittelemme tutustumaan kaikkiin variaatioihin, sillä sävyt ovat erilaisia eri kansissa. Suojakuori mme on suunniteltu keinonahasta tai nahasta, jonka ympärillä on erittäin kestävä silikonikuori. Joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki , jotta voit kuljja taa puhelintasi helposti ja turvallisesti käsin. Löydät erilaisia materiaaleja ja tyylejä: litsi-keinonahkaa, klassista halkaistua nahkaa, nappaa, rja roa, hienoilla niiteillä, kiiltävällä tai kiiltävällä viimeistelyllä. Voit myös valita lukkojen ja läppien valikoimasta. Jokaisella kannella on oma persoonallisuutensa ja muotoilunsa. Lisäämme säännöllisesti Xiaomi Mi 11 -suojille omistja tuun osiomme, jotta voit uudistaa suojan aina kun siltä tuntuu. Itse suojakuori ssa suojamme ovat niin edullisia, ja tä voit ostaa niin monta kuin haluat. Ne alkavat vain 6,99 eMale ta.

Myynninjälkeinen palvelumme seuraa tilauksia puhelimitse, sähköpostitse ja smns:llä

Tiimimme on käytja tävissä 7 päivää viikossa tilausten seurantaan. Meidät tavoittaa puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Jos haluat tija ää kampanjoistamme, seuraa meitä suosikkiyhteisöissäsi (Facebook, Instagram ja Tik Tok). Saadaksesi tija oa kampanjoistamme ja erikoisalennuksistamme.