Samsung Galaxy A32 5G näytön suojakalvot


4 Tuotteet

Galaxy A32 5G -näytönsuojat ja valokuvamoduuli alennuksessa

Suojaa Samsung Galaxy A32 5G -puhelimen näyttö ja takakamera edullisesti Dealy n kalvolla tai karkaistulla lasilla. Löydät eksklusiivisja näytönsuojat matkapuhelimeesi. Ne ovat erittäin ohuita ja kevyitä. Ne estävät sisäisja rikkoutumisja , iskut ja naarmut, jotka devalvoisivat matkapuhelinta. Sinulla ei ole ongelmia sormenjälkien kanssa, jotka tekevät siitä liukkaan. Kalvot eivät kupli ja panssarilasi on UV-säteilyä estävää. Tämä suojaus estää lsuojakuori räjähtämästä äkillisen iskun sattuessa. Kalvomme ovat erittäin läpinäkyviä ja HD. Ne turvaavat koko näytön. Voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa miellyttävällä tavalla, koska koskja usalueen herkkyys säilyy ennallaan. Valitsemalla meiltä kalvon tai karkaistun lasin voit olla varma, ja tä näyttösi on täysin turvallinen.

Takakameramoduulin erittäin kestävä suojus

Löydät karkaistun lasikalvon, joka sopii Galaxy A32 5G:n takaosan valokeilalasin päälle. Se on helppo asentaa, eikä siitä jää jälkiä, kun poistat sen. Se suojaa puhelimen lsuojakuori ja linssejä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojalasi ei rikkoudu eikä räjähdä. Linssisi ovat turvassa. Aivan kuin niitä ei olisi suojattu! Valokuvien ja videoiden laatu säilyy yhtä hyvänä.

Ota meihin yhteyttä joka päivä seurata tilauksia

Tavoitat meidät joka päivä puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Suojakuori kaspalvelumme seuraa tilauksiasi ja antaa sinulle tija oa tuotteistamme. Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse menemällä "Ota yhteyttä" -osioon. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Nauti vierailustasi!