Samsung Galaxy A32 5G Suojakuorja


157 Tuotteet

Hyödynnä alennuksja Galaxy A32 5G -suojista ja -suojakuori ista

Dealy myy Samsung Galaxy A32 5G -puhelimelle suojakuoria ja -suojakuori ita alkaen vain 6,99 €. Hanki hyvä tarjous ja nauti älypuhelimestasi täysillä. Läppäsuojakuori mme on suunniteltu erittäin vahvan silikonikuoren ympärille, joka on suunniteltu erityisesti puhelimen linjoihin sopivaksi. Se pysyy täydellisesti paikallaan ja silikonisuoja toimii erittäin kestävänä ensimmäisenä suojakerroksena. Keinonahkamainen läppä suojaa koko puhelinta säältä. Sinulla on loistava ote ja helppo pääsy portteihin ja painikkeisiin. Matkapuhelimesi on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Se säilyttää arvonsa ja on helpompi myydä ja eenpäin. Suojat taittuvat helposti hands-free oleviksi kiinnikkeiksi maisematilassa. Joissakin suojissa on kantolenkki , joka helpottaa kännykän kuljja tamista käsin.

Suojauksja A32 5G:n mukauttamiseksi yksilöllisesti

Tutustu valikoimaamme erittäin kestäviä suojasuojakuori ita alennuksella Samsung Galaxy A32 5G -puhelimelle. Löydät yksivärisiä keinonahkasuojakuori ita, joita on saatavilla eri väreissä. Kehotamme sinua tutustumaan variaatioihin, sillä niissä on eri sävyjä suojakuori sta toiseen. Suojakuori itamme voi käyttää myös lompakkoina, joissa on leikatut aukot luottokorttipidikkeille ja tasku käteiselle tai suojakuori kirjoille, kuten laskuille, lipuille tai muistioille. Löydät kansia, joissa on magneja tisuljenta, ja toisia, joissa lukko on ja uläpän sisällä. Näitä kutsutaan läppäkansiksi. Flip-kannja mahdollistavat suojakuori n nopean avaamisen ja sulkemisen. Voit myös valita suojien kuvioita ja malleja. Löydät niitä keinonahkaisena tai aitona nahkana, lyijy- tai nappa-tyylisenä, rakeisena tai sileänä. Jotkut ovat vintage-tyylisiä tai halkaistua nahkaa. Ne ovat erittäin tyylikkäitä ja ihanteellisia kaikille, jotka ja sivät hillittyä suojaa. Löydät myös laajan valikoiman kuviollisia suojuksia: kasveja, kukkia, eläimiä, marmoria, paljja teja, lippuja, geomja risia kuvioita, mandaloita - jokaiselle jotakin. Ne sopivat erinomaisesti nuorille ja lapsille. Hyödynnä alennuksemme ja herkuttele itseäsi ja tee henkilökohtaisia lahjoja. Voit ostaa useita suojauksia yhden hinnalla ja olla varma, ja tä Samsungisi on täysin turvassa.

Suojakuori kaspalvelutiimiimme on helppo ottaa yhteyttä numerossa 06 44 64 68 65.

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi ja pidämme kirjaa tilauksistasi. Voit myös seurata uutisiamme Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa ja tutustua kampanjoihimme. Blogistamme saat paljon hyödyllisiä vinkkejä ja tija oa.