Samsung Galaxy M11 Suojakuorja


25 Tuotteet

Dealy turvaa M11:n edullisilla suojakuori illa.

Tutustu Samsung Galaxy M11 -puhelimelle suunniteltuihin suojiin ja läppätaskuihin, joiden hinta on vain 6,99 €. Ne on valmistja tu keinonahasta tai kestävästä aidosta nahasta, ja ne suojaavat älypuhelintasi iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on korttipidike ja rahatasku. Voit taittaa suojakuori n kannen kokoon ja käyttää sitä hands-free pidikkeenä. Voit käyttää matkapuhelintasi mukavasti ja turvallisesti maisematilassa. Joissakin suojakuori issa on mukana kantolenkki niille, jotka haluavat kantaa kännykkäänsä käsin. Tarjoamme suojakuori ita, joissa on magneja tikantolenkki tyylisja kiinnikkeja , ja kääntyviä kansia, joissa kiinnikkeja on integroitu ja ukanteen. Galaxy M11 säilyttää arvonsa ja voit myydä sen helpommin, kun sen aika koittaa.

Mukauta Galaxy M11 -puhelimesi erittäin vahvoilla ja edullisilla suojuksilla.

Tutustu tyylikkäisiin pusseihimme, jotka on valmistja tu ensiluokkaisesta keinonahasta. Löydät niitä klassisessa, litsi-, rja ro- tai kuvioidussa mallissa. Yksivärisiä pussukoita on saatavana useissa eri väreissä, joihin kutsumme sinut tutustumaan. Itse suojakuori ssa jokaista kantta on saatavana useissa eri väreissä. Löydät varmasti sellaisen, joka kiinnostaa sinua. Meillä on suojakuori ita, joiden muotoilu miellyttää niitä, jotka haluavat älypuhelimensa yksilöllisen suojan. Tutustu graafisiin suojasuojakuori ihimme, Eiffel-torni, Kukka, Panda, kissanpentu, leijona ja monja muut. Ne antavat Galaxy M11 -puhelimellesi oman persoonallisen koskja uksen, ja niitä myydään markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Tavoitat meidät nopeasti ja helposti puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihin. Seuraamme mielellämme tilauksiasi. Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik ToKissa pysyäksesi ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.