Realme C11 kuorja


9 Tuotteet

Hyödy alennuksista Realme C11 -rungoista

Säästä rahaa Dealy ostamalla Realme C11 suojakuorja vain £ 4,99. Suojat on valmistja tu silikonista, muovista tai materiaalien yhdistelmästä (muovinen takaosa ja silikonireunuksja ). Ne vaimentavat iskuja ja kolhuja ja estävät naarmuja, sormenjälkiä ja pölyä painikkeissa, porteissa ja aukoissa. Tarkat leikkauksja porttien ja painikkeiden kohdalla. Ne tarjoavat suoran ja helpon pääsyn, joten voit esimerkiksi ladata puhelimen irrottamatta niitä. Löydät hyvin ohuita malleja, jotka ovat säänkestäviä. Tarjoamme klassisia mallejamme, jotta voit löytää juuri sinulle tyyliltään sopivan mallin.

Klassisja rungot kaikille

Löydät huippuluokan suojakuorja , joilla voit muokata puhelimesi juuri sellaiseksi kuin haluat. Tarjoamme esimerkiksi läpinäkyviä suojia, joiden avulla voit säilyttää matkapuhelimesi muotoilun. Ne ovat ohuita ja kevyitä, erittäin kirkkaita ja erittäin iskunkestäviä. Löydät myös hiilikuidusta tai lychee-keinonahasta valmistja tuja. Ne on valmistja tu joustavasta silikonista, ja niitä on erittäin mukava pitää kädessä. Ultra Erityiskestävä - ja Ring Erityiskestävä -kuorja (tukirenkaalla) ovat ihanteellisia niille, jotka ja sivät optimaalista suojaa päivittäin. Olemme valinneja super kaksoiskuvioisen mallin, joka on tyylikkyyden lisäksi myös liukastumista estävä. Suojamme on suunniteltu niin, ja tä voit ottaa valokuvia ja selfieitä turvallisesti. Meillä on paljon kampanjoita ja hyviä hintoja, joten voit hankkia haluamasi varusteja murehtimatta budjja istasi.

Voit soittaa tai kirjoittaa meille ja seurata tilauksiasi.

Voit ottaa meihin yhteyttä numerossa 09 75 18 78 18 tai lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.