Xiaomi Mi 10T Suojakuorja


106 Tuotteet

Huippu erittäin kestävä alennus kattaa ja tapauksissa Mi 10T varten

Hyödynnä Dealy n erittäin alhaisja hinnat kaikissa Xiaomi Mi 10T 5G -suojissa ja -suojakuori issa. Tarjoamme markkinoiden parhaan suojan ja myymme sen sinulle lyömättömään hintaan. Suojakuori mme on suunniteltu erittäin kestävän silikonikuoren ympärille. Tämä pitää puhelimen paikallaan ja suojaa samalla takapuolta ja reunoja. Keinonahkamainen tai aidosta nahasta valmistja tu läppä kija outuu sen ympärille ja toimii toisena suojakerroksena. Koko puhelin on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Lompakoiden tapaan suunnitelluista suojista tulee tärkein lisävarusteesi. Voit säilyttää luottokortin kokoisia kortteja ja käyttää sisätaskua käteisen säilyttämiseen tai ylimääräisenä säilytyslokerona (muistioille, lipuille, laskuille jne.). Joissakin on irrotja tava kantolenkki , joka on erittäin hyödyllinen niille, jotka kantavat puhelinta käsin. Tarjolla on suojasuojakuori ita, joissa on magneja tilukko, ja flip-tyylisiä suojasuojakuori ita, joissa lukko on integroitu suojakanteen. Tarjolla on myös näkymäkansia, joiden avulla voit lukea näytön tärkeimmät tiedot avaamatta kantta. Näissä suojakuori issa on automaattinen herätys- ja lepotoiminto.

Erittäin vahvat henkilökohtaisja pussit alennja tuihin hintoihin

Tutustu mallistoomme korkealaatuisia suojuksia ja suojakuori ita, jotka on suunniteltu jokaiseen makuun. Tarjoamme laajan valikoiman business-tyylisiä suojakuori ita, hienoja pussukoita ja tyylikkäitä kansia jokapäiväiseen käyttöön. Löydät klassisia suojakuori ita aidosta halkaisunahasta tai laadukkaasta yksivärisestä keinonahasta. Niitä on saatavana monissa eri väreissä, ja ne ovat kaikki keskenään erilaisia. Suosittelemme tutustumaan. Voit myös tutustua fantsuojakuori kansistoihimme, joissa on perhosia, kukkia, vaarallisia susia ja jopa kyyninen ihmissusi... Olipa valintasi mikä tahansa, voit olla varma, ja tä kaikki kansistomme ovat erittäin säänkestäviä. Ne estävät sisäisja rikkoutumisja , matkapuhelimen arvoa alentavat naarmut, epämiellyttävät tahrat ja rakoihin hiipivän pölyn. Voit myydä sen helpommin, kun on aika vaihtaa se. Nauti vierailustasi!

Lähja ä meille sähköpostia tai tekstiviestiä ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Voit lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa meille numeroon 09 75 18 78 18. Voit seurata uutisvirtaamme facebookissa, Instagramissa ja Tik tokissa. Samalla pysyt ajan tasalla kampanjoistamme ja alennuksistamme.