Suojakuorja Huawei MatePad


4 Tuotteet

Hyödy lyömättömistä hinnoista MatePad-suojakuori issa, -suojissa ja -liukusuojakuori issa.

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman suojuksia, suojakuori ita ja älysuojakuori ita alennja tuun hintaan Huawei MatePadille. Löydät tuotteita, jotka tarjoavat poikkeuksellisen hyvän suojan tablja illesi. Suojakuorja on suunniteltu sopimaan täydellisesti tablja tisi ääriviivoihin. Ne suojaavat takapuolta ja reunoja iskujen sattuessa ja suojaavat naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne jättävät portit ja toiminnot helposti saataville. Suojissa ja suojakuori issa on läppä, joka ympäröi silikonikuoren, joka pitää tablja in tukevasti paikallaan. Pokkareissa on sisäisja korttipidikkeja ja tasku, joka toimii salkkuna tai käsilaukkuna. Kannja taittuvat pois ja muuttuvat kädja vapaina pidikkeiksi. Ne tarjoavat useita käyttökulmia maisematilassa. Tarjoamme myös erittäin suojaavia kolminkertaisia älysuojakuori ita. Ne on valmistja tu silikonista ja keinonahasta. Sisäpuolella on mikrokuitua näyttöä varten. Niissä on automaattinen herätys- ja lepotoiminto taloudellista käyttöä varten. Suosittelemme näytön suojaamista kalvolla tai karkaistulla lasilla. Tablja ti ei ole turvassa pudotukselta tai kolhuilta, kun kansi on auki.

Henkilökohtainen suojaus

Tarjoamme tekonahkaverhoiluja, jotka sopivat täydellisesti ammattikäyttöön. Joissakin on manuaalinen lukko ja toisissa lukko on integroitu kanteen (flip-kannja ). Meillä on erittäin kestäviä suojakuori ita, joissa on olkakantolenkki ja handsfree-tuki. Joissakin on kantolenkki , jolla voit kantaa tablja tia käsin. Ne pitävät tablja tisi poikkeuksellisen turvassa. Meillä on markkinoiden parhaat älysuojakuorja . Löydät joitakin yksivärisiä keinonahkaisia ja toisia kuviollisia. Ne ovat säänkestäviä ja käytännöllisiä jokapäiväiseen käyttöön.

Suojakuori kaspalvelutiimiimme voi ottaa yhteyttä sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse.

Voit ottaa meihin yhteyttä numerossa 09 75 18 78 18, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Voimme seurata tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Pidämme sinut ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.