iPhone 12 Pro Max -näytönsuojat


6 Tuotteet

Löydä iPhone 12 Pro Max -näytönsuojat edulliseen hintaan

Dealy lta löydät yksinoikeudella ja alennja tuun hintaan valikoiman näytönsuojia iPhone 12 Pro Max -puhelimelle. Säästä tinkimättä matkapuhelimestasi. Kalvomme ja panssarilasi mme ovat erittäin ohuita. Ne on helppo asentaa. Kalvot eivät kupli lasiin. Panssarilasi tuskin paksuntaa näyttöä. Ne suojaavat sen täysin iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Lasit ovat räjähdyssuojattuja ja UV-kestäviä. Lasi pysyy yhtä hyvänä kuin uusi. Sinua eivät häiritse naarmut, jotka voivat todella vahingoittaa sitä, joten älypuhelimen jälleenmyynti on helpompaa ja vältät sen vaihtamisesta aiheutuvat hankaluudja . Vuorovaikutteisuus on täydellistä. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä. Aivan kuin 12 Pro Maxin näyttö olisi suojaamaton.

Suojaa myös iPhonen valokuvamoduuli

Tarjoamme myös super karkaistua lasisuojaa kameran valokuvamoduuliin asennja tavaksi. Se on erittäin ohut ja asennja aan silmänräpäyksessä. Se on HD, ultraläpinäkyvä ja erittäin kestävä iskuja ja naarmuja vastaan. Voit kuvata videota ilman huolta sen turvallisuudesta ikävän putoamisen sattuessa. Objektiiviyksikkö säilyy ehjänä ja kuvat ovat yhtä hyviä.

Yhteydenotto on helppoa

Voit soittaa meille numeroon 09 75 18 78 18 tai lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestin (06 44 64 68 65) seurataksesi tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.