Nokia 9 PureView suojakuorja


3 Tuotteet

Nokia 9 Pureview -puhelimen premium-kannja ja -suojakuorja lyömättömiin hintoihin

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen kokoelman huippuluokan suojia ja suojakuori ita alennja tuun hintaan Nokia 9 PureView -puhelimelle. Tutustu valikoimaamme edulliseen suojaukseen älypuhelimellesi. Suojakuori mme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka kestää hyvin iskuja ja putoamisia. Sitä peittää läppä, joka kija outuu sen ympärille ja kiinnittää koko puhelimen. Se on myös suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä samalla, kun voit käyttää sitä mukavasti. Pussit on suunniteltu yksinomaan Nokia 9 PureView -puhelimelle. Niitä voi käyttää myös lompakkoina, joiden sisällä on korttipidikkeja ja leikkaus käteistä varten, tai ylimääräisenä pidikkeenä. Suojat taittuvat helposti ja toimivat hands-free pidikkeenä. Näin voit käyttää 9 PureView -puhelinta mukavasti maisematilassa. Tarjolla on suojakannja , joissa on magneja tipainikkeilla kiinnitja tävät lukot, ja kääntyvät suojakannja , joissa lukot on integroitu ja uläppään. Sinun tarvitsee vain valita tarpeisiisi sopiva ja puhelimesi yksilölliseksi tekevä suojus.

Tutustu tyylikkäisiin ja hillittyihin pusseihimme

Valitsemme markkinoiden parhaat suojakuorja ja tarjoamme ne sinulle edulliseen hintaan. Tarjoamme tyylikkäitä, business-tyylisiä keinonahkasuojakuori ita. Niitä on saatavana laajassa värivalikoimassa. Kaikki sävyt ovat erilaisia suojakuori sta toiseen. Löydät varmasti ja simäsi. Meillä on myös hienoja laukkuja, joissa on kiinnitja yt kantolenkki t tai ilman. Löydät niitä mandala-tyylisenä, pitsinä, susien, perhosten, pandojen, kukkien jne. kanssa.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissä 7 päivää viikossa

Olemme käytja tävissäsi joka päivä ja autamme sinua tutkimuksissasi ja tilauksesi jälkeen. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse, tekstiviestillä (06 44 64 68 65) tai puhelimitse (09 75 18 78 18). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa. Voit myös lukea artikkeleitamme blogissamme Dealy