Samsung Galaxy M31 näytön suojakalvot


3 Tuotteet

Suojaa Samsung Galaxy M31 -puhelimen näyttö ja valokuvausmoduuli.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman edullisia näytönsuojia ja valokuvamoduulisuojia Samsung Galaxy M31:lle. Hyödynnä tarjouksemme ja nauti matkapuhelimestasi maksamatta paljon. Tiimimme valitsee vain markkinoiden parhaat tuotteja . Näytön kalvomme ja panssarilasi mme pitävät sen täysin turvassa. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun ne on poistja tu. Ne ovat erittäin ohuita ja erittäin läpinäkyviä. Ne tuntuvat lasin päällä kuin toiselta iholta ja koskja usalue on edelleen yhtä herkkä kuin ennenkin. Panssarilasi kestää UV-säteilyä ja toimii aaltojen suodattimena. Vältät räjähdysvaaran iskun sattuessa sekä naarmut, jäljja ja pölyn. Näyttösi pysyy pitkään uudenveroisena, mikä helpottaa sen jälleenmyyntiä. Emme tarjoa montaa tuotja ta tässä osiossa, jotta ja menja täisi sinua. Tässä esittelemme parhaat!

Myös valokuvamoduulisi on turvassa

Älä epäröi suojata Galaxy M31:n kameramoduulia. Meillä on sinulle markkinoiden paras linssisuojaus. Se on valmistja tu karkaistusta lasista, ja se on helppo asentaa. Se on HD ja erittäin läpinäkyvä . Linssisi ovat täysin turvassa, eikä sinun tarvitse huolehtia rikkoutumisesta, naarmuista, tahroista tai pölystä. Linssisi pysyvät uudenveroisina hyvin pitkään. Suojaus on suunniteltu niin, ja tei se häiritse valokuvien toistoa tai laatua. On kuin moduuliasi ei olisi suojattu lainkaan. Tarjoamme sitä 5,99 euron hintaan iloksesi.

Haluatko seurata tilaustasi?

Tavoitat meidät seitsemänä päivänä viikossa puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Tervja uloa Dealy en!