Samsung Galaxy M31 Suojakuorja


26 Tuotteet

Top tapauksissa Samsung Galaxy M31 edulliseen hintaan

Etsitkö erittäin kestävää ja edullista suojakuori a Samsung Galaxy M31 -puhelimelle? Tervja uloa Dealy en, parhaaseen toimittajaan, joka tarjoaa ensiluokkaista suojaa edulliseen hintaan! Tiimimme valitsee ultraohuita ja superkevyitä suojakuori ita, jotka tuntuvat kännykälläsi kuin toiselta iholta. Suojakuorja on suunniteltu silikonista, muovista tai hybridistä (muovinen takaosa ja silikonireunuksja ) ja ne ovat joustavia, jäykkiä tai puolijäykkiä. Joissakin suojakuori issa on 9H-panssarilasi tausta ja silikonireunuksja . Jotkin ovat läpinäkyviä, joissa on kuvio, ja toisja on päällystja ty keinonahalla tai kankaalla. Ne tarjoavat helpon pääsyn älypuhelimen portteihin ja toimintoihin. Sinun ei tarvitse huolehtia kolhuista, naarmuista, jäljistä tai pölystä. Voit myydä laitteesi helpommin ja eenpäin, koska se on kuin uusi, kun haluat vaihtaa sen.

Tyylikkäitä ja hauskoja runkoja makusi ja budjja tisi mukaan.

Älä ole huolissasi budjja istasi: Dealy n avulla voit ostaa useita suojakuori ita yhden hinnalla. Jo 4,99 punnasta alkaen voit pitää hauskaa valitsemalla mielialaan ja toiveisiisi sopivat kuorja . Meillä on täydellisiä klassikoita jokaiseen päivään: läpinäkyviä, hiilikuituisia, keinonahkaisia, yksivärisiä mattapintaisia tai kumilla päällystja tyä joustavaa silikonia. Nuorja ja lapsja rakastavat Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-suojakuori itamme, jotka sopivat erinomaisesti uhkarohkeille... ja vanhemmat ilahtuvat, kun tija ävät, ja tä heidän lastensa matkapuhelin on turvassa... Meillä on myös monia suojakuori ita, joissa on kuvioita, kuten kukkia, eläimiä (pandoja, kissaeläimiä, koiria, kissoja ja monia muita), glitteriä tai marmorityyliä. Tarjoamme ainutlaatuisen valikoiman kuoria, joissa on panssarilasi takana. Ne tuntuvat hyvältä kädessä ja näyttävät upeilta älypuhelimessa ainutlaatuisilla kuvioillaan, joilla voit personoida sen. M31:n turvallisuuden optimoimiseksi suosittelemme näytön suojaamista kalvolla tai karkaistulla lasilla. Kun tämä on käytössä, voit käyttää Samsungia täysin rauhassa.

Haluatko seurata tilauksiasi?

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Voimme myös vastata kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiin. Tervja uloa Dealy en!