Samsung Galaxy Note 20 kannja


44 Tuotteet

Tutustu valikoimaan premium-kansia ja -suojakuori ita alennja tuun hintaan.

Dealy tuo sinulle suuren valikoiman alennja tuja suojia ja pusseja, jotta Samsung Galaxy Note 20 -puhelimesi pysyy turvassa. Meillä on suuri valikoima suojauksia, joiden pitäisi miellyttää kaikkia. Jokaiselle löytyy jotakin! Suojakuori mme on suunniteltu korkealaatuisen silikonikuoren ympärille. Tämä kiinnittää puhelimen paikalleen ja suojaa sitä samalla. Läppä kija outuu sen ympärille ja kiinnittää sen täysin. Matkapuhelimesi hyötyy kahdesta suojakerroksesta. Iskujen sattuessa se on täysin immuuni naarmuille, jäljille ja pölylle. Sen lisäksi, ja tä se välttyy vahingollisilta onnja tomuuksilta, se säilyttää arvonsa, mikä voi olla erittäin arvokasta jälleenmyynnissä. Suojuksemme on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja leikkaus, johon voi sujauttaa sja eleitä tai joka toimii säilytystaskuna. Suojat taittuvat pois ja muuttuvat hands-free pidikkeiksi, ja joissakin on irrotja tava kantolenkki , joka on erittäin hyödyllinen älypuhelimen kantamiseen.

Mukauta Galaxy Note 20 -laitteesi haluamallasi tavalla

Etsitkö tyylikästä, huomaamatonta suojusta? Tutustu monivärisiin yksivärisiin suojiin, joita on saatavilla monissa eri väreissä. Meillä on klassisia keinonahkaverhoiluja nappa- tai litsi-muodossa, jotka vja oavat tyylikästä suojaa ja siviin. Tarjoamme myös Flip-tyylisiä suojuksia, joissa on suojukseen integroidut lukot. Niiden avulla voit avata ja sulkea läpän hyvin nopeasti. Ne, jotka ja sivät hieman fantsuojakuori a, rakastavat kuviollisia suojakuori itamme. Löydät eläimiä (pandoja, kaneja, kissoja, koiria, susia...), kasveja, maisemia, kuuluisan Älä koske puhelimeeni, glitteriä tai marmoria... Koko maailmankaikkeus vain sinua varten!

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme milloin tahansa

Voimme antaa sinulle tija oa tuotteistamme ja seurata tilauksiasi. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Nauti vierailustasi Dealy ssa!