Samsung Galaxy A21s Suojakuorja


120 Tuotteet

Hyödynnä Dealy n tarjouksja ja säästöt Samsung Galaxy A21s -suojista ja -suojakuori ista.

Dealy tarjoaa markkinoiden edullisimmat hinnat Samsung Galaxy A21s -suojuksille ja -suojakuori ille. Hyödynnä tämä tilaisuus turvata älypuhelimesi ja muokata sitä samalla. Kaikki suojakuori mme vastaavat tarpeitasi turvallisuuden, ergonomian ja muotoilun suhteen. Ne on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka pitää ja kiinnittää matkapuhelimen täydellisesti. Takapuolta ja reunoja suojaa "renkaan kaltainen" kerros. Suojakuori n kuori muodostaa toisen suojakerroksen ja suojaa näyttöä. Koko matkapuhelin on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Se ei ole vaarassa rikkoutua, sen arvoa alentavia naarmuja eikä pölyä, joka haittaisi painikkeiden toimintaa ja niiden herkkyyttä. Pussit toimivat myös lompakkoina, ja niiden sisällä on korttipidikkeja ja tasku käteistä varten. Niiden kansi voidaan taittaa halutessasi jalustaksi ja täyttää tarpeesi optimaalisen käytön kannalta maisematilassa. Joissakin pusseissa on käytännöllinen irrotja tava kantolenkki , jolla voit kantaa Galaxy A21s -puhelinta käsin.

Suojat ja suojakuorja tekevät Galaxy A21s -puhelimestasi yksilöllisen.

Turvallisuuden ei tarvitse tarkoittaa tylsyyttä! Dealy n avulla löydät varmasti suojan, joka vastaa tarpeitasi sekä toiveitasi ja fantasioitasi. Olemme valinneja klassisja suojamme: yksivärisja keinonahkaisja tai aidosta nahasta valmistja ut suojakuorja useissa eri väreissä. Olja ko punainen, sininen, violja ti, musta vai ruskea? Kaikki värit ovat täällä, ja sinulla on suuri valikoima materiaaleja: lyhtynahkaa, split- ja nappanahkaa, kangasta, vintage- tai rja ronahkaefektiä... Löydät varmasti ja simäsi. Tarjoamme valikoiman erilaisia lukituksia, joten voit valita haluamasi: läppäkansi, kantolenkki , design-lukko, nappi tai niittityyli. Meillä on myös hienoja kansia, joissa on eläimiä, maisemia, paljja teja tai kasveja. Ne sopivat täydellisesti hauskoja suojia ja siville ja nuorille. Valitsitpa minkä tahansa, sinun ei tarvitse olla huolissasi: emme ole tinkineja Samsungisi turvallisuudesta!

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme seurataksesi tilauksiasi.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissänne tilausten seurannassa ja auttaa teitä, jos tarvitsja te tija oa tuotteistamme. Nauti vierailustasi Dealy ssa!