Takaisin tuotteisiin

Xiaomi Redmi Pad Suojakuori XUNDD

32,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Xiaomi Redmi Pad Suojakuori
 XUNDD
1/8

Tutustu Xiaomi Redmi Padin suojakoteloon, jossa on integroitu jalusta.
Se tarjoaa täyden pääsyn kaikkiin toimintoihin ja säätimiin ilman, että sitä tarvitsee irrottaa.
Sen erittäin ohut ja kevyt rakenne yhdistettynä integroituun ilmatyynyyn takaa erinomaisen iskunvaimennuksen.

  • Täydellisesti sovitettu laitteeseesi: tämä suojakuori antaa täyden pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin ja hallintalaitteisiin (kamerat, kaiuttimet, portit ja painikkeet) ilman, että koteloa tarvitsee irrottaa. Täydellinen istuvuus, tarkat leikkaukset ja painikkeet mahdollistavat helpon pääsyn tabletin kaikkiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
  • Erittäin ohut: Pehmeä, kevyt TPU-kehys yhdistettynä integroituun ilmatyynyyn tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja tekee tabletista vakaamman.
  • Täydellinen suojaus: Laadukas materiaali yhdistettynä erinomaiseen ammattitaitoon tekevät tästä kotelosta erittäin tyylikkään lisävarusteen. Suojaa laitteesi täysin iskuilta, hankauksilta, naarmuilta, sormenjäljiltä, liukastumiselta, lialta ja kulmavaurioilta.
  • Tuella: PU-nahkakuori, jossa on tuki, tekee kirjoittamisesta, videoiden katselusta, internetissä surffaamisesta ja lukemisesta paljon mukavampaa, kun molemmat kädet pysyvät vapaina ja nivelkipu estyy.
  • Kaksikulmainen näkymä/kirjoittaminen: Integroitu kaksikulmainen näkymä/kirjoitustuki tekee kirjoittamisesta, videoiden katselusta, internetissä surffaamisesta ja lukemisesta paljon mukavampaa, kun molemmat kädet pysyvät vapaina ja nivelkipuilta vältytään.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille