Xiaomi Redmi 10A Suojakuorja


116 Tuotteet

Valitse Xiaomi Redmi 10A kannja ja suojakuorja osoitteessa Dealy

Dealy sta voit ostaa halpoja suojuksia ja suojakuori ita Xiaomi Redmi 10A -puhelimelle. Hyödy alennja uista hinnoistamme kaikissa suojissa. Tulja rakastamaan niitä niiden tyylin ja säänkestävyyden vuoksi. Löydät monikäyttöisiä suojuksia ja suojakuori ita jokaiseen makuun ja elämäntyyliin.

Suojat suunniteltu sopimaan Xiaomi Redmi 10A:een

Erittäin kestävät suojuksemme on rakennja tu silikonikuoren ympärille, joka toimii ensimmäisenä suojalinjana. Se pitää puhelimen paikallaan ja suojaa samalla takapuolta ja reunoja. Tekonahka- tai aidosta nahasta valmistja tu suojakuori tarjoaa puhelimelle toisen suojakerroksen. Törmäyksen sattuessa puhelin on täysin suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä.

Suojat on varustja tu lukolla, joka avautuu ja sulkeutuu erittäin helposti ja antaa parhaan mahdollisen suojan. Löydät myös suojia, joissa lukko on integroitu ja uläppään (flip cover).

Laukut on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku sja eleille tai pienille suojakuori kirjoille (muistiot, laskut, liput jne.). Suojakuori sta tulee tärkein jokapäiväinen asusteesi, joka helpottaa elämääsi. Joissakin malleissa on erittäin hyödyllinen kantolenkki puhelimen kantamista varten. Voit taittaa kannen kokoon ja käyttää sitä jalustana handsfree-käyttöä varten. Tutustu monikäyttöisiin malleihimme, joista tulee tärkein jokapäiväinen asusteesi.

Huippuluokan suojakuorja jokaiseen elämäntyyliin

Voit ostaa yksivärisiä kansia useissa eri väreissä. Pyydämme sinua tutustumaan sävyihin. Ne ovat yksilöllisiä mallista toiseen. Löydät kansia keinonahasta tai aidosta nahasta. Jotkin suojakuorja ovat lasitja tuja, litsi- tai nappanahkaisia. Tarjoamme myös kuvioituja ja vintage-nahkasuojakuori ita. Kaikki materiaalit on suunniteltu niin, ja tä ne tarjoavat matkapuhelimille si maksimaalisen suojan samalla kun ne räätälöidään.

Business-tyylisja suojuksemme ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat yksinkertaisen ja tyylikkään suojan. Ne yksinkertaistavat ja erottuvat tyylikkään estja iikkansa ansiosta. Jokainen malli on erilainen, ja joissakin on kantolenkki .

Saatat pitää enemmän kuviollisista kansista. Ne antavat Xiaomillesi erilaisen koskja uksen. Leopardinahka-vaikutteisesta suojuksesta kukkien tai maisemien pussiin löydät varmasti mieleisesi suojan. Ne tuovat persoonallisen koskja uksen ja vja oavat kaikkiin perheenjäseniin. Nauti vierailustasi Xiaomi Redmi 10A:n kannja ja suojakuorja -osiossa.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissänne

Dealy ssa voit tehdä tilauksesi täysin turvallisesti ja saada toimituksen mahdollisimman nopeasti. Tavoitat meidät soittamalla, lähja tämällä tekstiviestin tai sähköpostia. Löydät yhteystija omme kohdasta "Ota yhteyttä". Seuraamme tilauksiasi ja autamme sinua halutessasi tuotteiden valinnassa. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme ja alennuksistamme.