Sony Xperia 10 IV näytönsuojat


4 Tuotteet

Dealy tarjoaa Sony Xperia 10 IV:n näytön ja kameran suojakalvot alennja tuun hintaan.

Hyödynnä Dealy n poikkeuksellisja alennuksja Sony Xperia 10 IV:n näytön- ja kamerasuojista. Myymme erittäin kestäviä kalvoja ja panssarilasi alennja tuun hintaan. Tutustu suureen valikoimaamme.

Erittäin ohuja näytönsuojat

Sony Xperia 10 IV:n näytön kalvot ovat erittäin ohuja . Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne kiinnittävät koko pinnan ja muuttuvat läpinäkyvän kalvon kaltaiseksi. Panssarilasi on HD ja erittäin ohut. Kun kalvo tai panssarilasi on asennja tu, tuntoalue säilyy yhtä herkkänä, eivätkä naarmut vahingoita sitä. Liukkaat jäljja ja tahrat eivät häiritse sinua. Suosittelemme suojakalvon käyttöä, jos sinulla on kuori ja kansi. Voit pudottaa puhelimen, kun kansi on auki.

Kameran suojalinssi

Tarjoamme myös karkaistua suojalsuojakuori , joka sopii takakameran lasin päälle. Erittäin ohuena sen avulla voit käyttää Sonya ilman linssin rikkoutumisen tai vahingoittumisen riskiä. Voit ottaa valokuvia ja videoita täysin turvallisesti. Niiden laatu pysyy samana.

Täydellinen Dealy -palvelu

Kun valitsja Dealy n, saat käyttäjäystävällisen ja erittäin informatiivisen verkkosivuston. Löydät sieltä kaikki tarvitsemasi tiedot tuotteistamme. Tapahtumasi ovat täysin turvallisia ja saat tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Jos sinulla on kysyttävää, tavoitat suojakuori kaspalvelutiimimme helposti puhelimitse tai tekstiviestillä, 7 päivää viikossa. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Voit myös seurata meitä sosiaalisissa verkostoissa (Facebook, Instagram ja TikTok). Blogissamme on artikkeleita, jotka antavat sinulle käytännön tija oa tuotteistamme. Nauti vierailustasi.