Sony Xperia 10 IV Suojakuorja


28 Tuotteet

Sony Xperia 10 IV -suojakuorja myynnissä Dealy ssa.

Hyödynnä Dealy n tarjouksja ja alhaisja hinnat Sony Xperia 10 IV -suojakuori ille. Löydät parhaan suojan lyömättömiin hintoihin. Tarjoamme erittäin vahvoja, ohuita ja kevyitä suojakuori ita, jotka suojaavat matkapuhelimesi hienosti. Ne on suunniteltu sen ääriviivojen ja muotoilun mukaan. Ne erottuvat edukseen kestävyydellään elementtejä, kuten iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Ne ovat myös erittäin tehokkaita kosteutta vastaan. Sisäinen ilman- ja lämmönkierto on erinomainen. Suojakuori mme tarjoavat hyvän pidon, ja matkapuhelin on turvattu takaosasta, reunoista ja painikkeista. Suojakuori issa on korotja ut reunuksja kameran ja näytön ympärillä. Säilytät myös suoran pääsyn portteihin ja toimintoihin. Tulja pitämään malleistamme niiden tyylin ja houkuttelevien hintojen vuoksi.

Runkoja kaikille ja jokaiseen makuun

Esimerkiksi Dealy lta löydät läpinäkyviä suojasuojakuori ita, joiden avulla voit säilyttää kännykkäsi alkuperäisen muotoilun ja suojata sitä samalla säältä. Vahvistja uilla kulmilla tai ilman, ne ovat lähes näkymättömiä. Voit myös ostaa nahkajäljitelmästä, hiilikuidusta tai värillisestä silikonista valmistja tuja suojia, jotka ovat hyvin ohuita. Ne erottuvat tyylikkyydellään, ja niistä tulee kuin toinen iho älypuhelimellesi.

Laajennamme suojien valikoimaa korttipidikkeillä, jotta voit käyttää yhtä tarvikja ta joka päivä. Voit myös ostaa suojakuori n, jossa on irrotja tava jalusta, jonka avulla voit käyttää älypuhelinta sekä pysty- ja tä vaakasuorassa. Löydät myös erittäin kestäviä suojasuojakuori ita, joissa on kohdennja tu kaksoissuoja (pehmeä silikoninen sisäkerros ja iskuja vaimentava muovinen ulkokerros). Ne kestävät hyvin äkillisiä iskuja ja pudotuksia. Ne pysyvät ohuina puhelimen päällä.

Hienot suojakuori mme on suunniteltu niille, jotka haluavat antaa Sony Xperia 10 IV -puhelimelleen persoonallisen ilmeen. Suosittelemme, ja tä kiinnität suojakalvon puhelimen näyttöön ja takakameraan. Nämä ohuja ja kevyja kalvot optimoivat niiden turvallisuuden. Korotja ut reunuksja eivät välttämättä ole tehokkaita äkillisen iskun sattuessa. Asentamalla ne voit käyttää älypuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Dealy : tehokas suojakuori kaspalvelu

Sen lisäksi, ja tä voit navigoida helppokäyttöisellä ja selkeällä sivustolla, voit suorittaa maksutapahtumat täysin turvallisesti. Hyväksymme kaikki maksutavat ja toimitamme tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme, joka on käytja tävissä 7 päivää viikossa. Vastaamme kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Löydät yhteystija omme kohdasta "Ota yhteyttä". Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Nauti vierailustasi.