ZTE Axon 20 5G Suojakuorja


5 Tuotteet

ZTE Axon 20 5G kannja ja suojakuorja myynnissä Dealy ssa

Säästä rahaa ja hyödynnä ZTE Axon 20 5G -suojien ja -suojakuori iden edullisja hinnat Dealy lta. Löydät ensiluokkaisia suojakuori ita hintaan alkaen 6,99 €. Hyödynnä alennuksemme ja kampanjamme kaikista tuotteista varustautuaksesi haluamallasi tavalla. Läppäsuojakuori mme on valmistja tu erittäin säänkestävän silikonikuoren ympärille. Tämä pitää puhelimen paikallaan ja suojaa samalla takapuolta ja reunoja. Kuoren päällä on läppä, joka kiinnittää koko matkapuhelimen. Se on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Sinun ei tarvitse huolehtia sisäisistä rikkoutumisista tai kulumisesta, jotka vähentävät puhelimen arvoa. Vältät myös pölyn kerääntymisen aiheuttamat porttien ja painikkeiden toimintahäiriöt. Suojakuorja on suunniteltu käytja täväksi lompakkoina, ja niiden sisäpuolella on leikattuja aukkoja, joihin mahtuu kortteja ja käteistä (tai pieniä suojakuori kirjoja, kuten sja eleitä tai lippuja). Voit muuntaa läpän handsfree-pidikkeeksi, kun haluat käyttää puhelinta vaakatasossa. Tämä on ihanteellinen esimerkiksi elokuvien tai videoiden katseluun. Joissakin taskuissa on irrotja tava kantolenkki , joka on erittäin käytännöllinen älypuhelimen kantamiseen kädessä. Kaikki suojamme ovat erittäin turvallisia, mutta silti ohuita, käytännöllisiä ja erittäin kevyitä. Ne on suunniteltu omiksi lisävarusteikseen, ja ne antavat sinulle haluamasi turvallisuuden ja muotoilun.

Erittäin kestävät, edullisja kannja

Tutustu valikoimaamme suojia ja läppäsuojakuori ita, jotka tekevät ZTE Axon 20 5G -puhelimestasi yksilöllisen. Alkaen vain £ 6,99, myymme tekonahkaisia suojuksia useissa eri väreissä. Jokaisessa on eri sävyjä, joten voit löytää juuri ja simäsi. Löydät materiaaleja, jotka antavat kannja tavallesi henkilökohtaisen koskja uksen. Löytyy läppäsuojakuori ita aidosta nahasta, halkaisunahasta, keinonahasta tai nahkatehosteesta, krokotiilityylistä, nappanahasta tai vintage-muotoilusta. Kutsumme sinut tutustumaan niihin kaikkiin. Voit valita kannen, jossa on klassinen lukko tai läppäkansi. Tarjoamme myös kannja , joissa on motiiveja (eläimiä, maisemia, kukkia, kasveja, mandaloita), jotka antavat hauskan ja persoonallisen ilmeen ja kestävät hyvin huonoa säätä. Tulja rakastamaan leopardinahkaista suojusta, joka on turvallinen, käytännöllinen ja todella erilainen kuin muut suojuksja . Etsimme tuotteita, joista te kaikki pidätte, ja tarjoamme teille markkinoiden parhaan vastineen rahalle. Nauti vierailustasi Dealy ssa!

Dealy n suojakuori kaspalvelu on käytja tävissä 7 päivää viikossa.

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Seuraamme tilauksiasi ja autamme sinua tuotehauissa. Vastaamme hyvin nopeasti sähköposteihinne ja tarjoamme henkilökohtaista seurantaa. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.